A. Vanopdenbosch Detiege BVBA

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • A. Vanopdenbosch Detiege BVBA
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • A. Vanopdenbosch Detiege BVBA

Contactgegevens A. Vanopdenbosch Detiege BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Vanopdenbosch Detiege BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Vanopdenbosch Detiege BVBA

Regio (region): Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert), België

Adres (address): Stationsstraat 22,3051, België

Telefoon (phone): 016 47 71 17; 016 47 73 38 016 47 71 17; 016 47 73 38

Fax (fax): 016 47 31 29; 016 47 71 17 016 47 31 29; 016 47 71 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Vanopdenbosch Detiege BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Vanopdenbosch Detiege BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Vanopdenbosch Detiege BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Vanopdenbosch Detiege BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Vanopdenbosch Detiege BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Vanopdenbosch Detiege BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Vanopdenbosch Detiege BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Vanopdenbosch Detiege BVBA
Products information A. Vanopdenbosch Detiege BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01948669433
Ondernemingsnummer: 3476593017
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A. Vanopdenbosch Detiege BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Vanopdenbosch Detiege BVBA
(Get full report from official database of BE for A. Vanopdenbosch Detiege BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Vanopdenbosch Detiege BVBA
Addition kinds of activities for A. Vanopdenbosch Detiege BVBA

17710102. Grouting werk | Grouting work
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
22840307. Tatting draad | Tatting thread
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)
35320400. Mijn auto's, ploegen, laders, voeders en dergelijke apparatuur | Mine cars, plows, loaders, feeders, and similar equipment
36630110. Ontvangers, radiocommunicatie | Receivers, radio communications
38610110. Fotopapier en doek, alle soorten, nec | Photographic paper and cloth, all types, nec
59990200. Kunst- en architectonische benodigdheden | Art and architectural supplies

Werken bij A. Vanopdenbosch Detiege BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Vanopdenbosch Detiege BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Vanopdenbosch Detiege BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Vanopdenbosch Detiege BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • MEESTERGAST ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een meestergast elektriciteit.

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van A. Vanopdenbosch Detiege BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A. Vanopdenbosch Detiege BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Vanopdenbosch Detiege BVBA. Laat een reactie achter voor A. Vanopdenbosch Detiege BVBA. A. Vanopdenbosch Detiege BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Vanopdenbosch Detiege BVBA. Leave a respond for A. Vanopdenbosch Detiege BVBA. A. Vanopdenbosch Detiege BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Vanopdenbosch Detiege BVBA op de google maps. Adres en contacten A. Vanopdenbosch Detiege BVBA
Location of A. Vanopdenbosch Detiege BVBA on the google maps. Address and contacts of A. Vanopdenbosch Detiege BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Vanopdenbosch Detiege BVBA A. Vanopdenbosch Detiege BVBA: BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES | Aelbrecht G & Co | Dedeene I | Verzekeringen jennes BVBA | P & V elektrotechniek N.V.

Other related companies as A. Vanopdenbosch Detiege BVBA: BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES | Aelbrecht G & Co | Dedeene I | Verzekeringen jennes BVBA | P & V elektrotechniek N.V.

A. Vanopdenbosch Detiege BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert), België. De volledige naam van het bedrijf is A. Vanopdenbosch Detiege BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01948669433. Het bedrijf A. Vanopdenbosch Detiege BVBA bevindt zich op het adres: Stationsstraat 22,3051. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 122,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A. Vanopdenbosch Detiege BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Vanopdenbosch Detiege BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Vanopdenbosch Detiege BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Vanopdenbosch Detiege BVBA, openstaande posities, locatie van A. Vanopdenbosch Detiege BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Vanopdenbosch Detiege BVBA is a company, that was registered 1998 in Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert) region, Belgium. Full name of company is A. Vanopdenbosch Detiege BVBA, company assigned to the tax number BE01948669433. The company A. Vanopdenbosch Detiege BVBA is located at the address: Stationsstraat 22,3051. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 122,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A. Vanopdenbosch Detiege BVBA were not found.
The main activity of A. Vanopdenbosch Detiege BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Vanopdenbosch Detiege BVBA is not available. You also can look at reviews of A. Vanopdenbosch Detiege BVBA, open positions, location of A. Vanopdenbosch Detiege BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Vanopdenbosch Detiege BVBA, Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Vanopdenbosch Detiege BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Vanopdenbosch Detiege BVBA, Oud-Heverlee (Sint-Joris-Weert): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Vanopdenbosch Detiege BVBA, employees, financial statistics.