BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES

Contactgegevens BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES

Regio (region): Herve (Battice), België

Adres (address): Rue de Waucomont 51,4651, België

Telefoon (phone): 087 69 30 15 087 69 30 15

Fax (fax): +32 (2) 958-51-41 +32 (2) 958-51-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES
Products information BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES

BTW identificatienummer (tax): BE05050933837
Ondernemingsnummer: 1031860351
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES
(Get full report from official database of BE for BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES
Addition kinds of activities for BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES

228402. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
738901. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
22840102. Polyester draad | Polyester thread
39999915. vliegenmeppers | Flyswatters
59320302. Zeldzame boeken | Rare books
59610303. Record en / of tape (muziek of video) club, postorder | Record and/or tape (music or video) club, mail order
87320102. Bedrijfseconomische dienstverlening | Business economic service

Werken bij BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

Zoek naar antwoorden van BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES in sociale netwerken
Look for responds of BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES. Laat een reactie achter voor BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES. BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES. Leave a respond for BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES. BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES op de google maps. Adres en contacten BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES
Location of BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES on the google maps. Address and contacts of BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES: Mailing & Handling ASBL | Dumo NV | BON-VAL BRONNEN/ BROUWERIJ BAVIK | Carlo Vansteenkiste-Mylle N.V. | Tom Coussement

Other related companies as BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES: Mailing & Handling ASBL | Dumo NV | BON-VAL BRONNEN/ BROUWERIJ BAVIK | Carlo Vansteenkiste-Mylle N.V. | Tom Coussement

BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Herve (Battice), België. De volledige naam van het bedrijf is BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05050933837. Het bedrijf BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES bevindt zich op het adres: Rue de Waucomont 51,4651. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES, openstaande posities, locatie van BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES is a company, that was registered 1992 in Herve (Battice) region, Belgium. Full name of company is BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES, company assigned to the tax number BE05050933837. The company BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES is located at the address: Rue de Waucomont 51,4651. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES were not found.
The main activity of BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES is not available. You also can look at reviews of BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES, open positions, location of BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES, Herve (Battice): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES, Herve (Battice): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BDO CONSEILLERS FISCAUX ET JURIDIQUES, employees, financial statistics.