Lieben Feestmaterialen bvba

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Lieben Feestmaterialen bvba
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Lieben Feestmaterialen bvba

Contactgegevens Lieben Feestmaterialen bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lieben Feestmaterialen bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lieben Feestmaterialen bvba

Regio (region): Bilzen, België

Adres (address): Tabaartstraat 21A,3740, België

Telefoon (phone): 089 79 47 29 089 79 47 29

Fax (fax): 089 79 47 30 089 79 47 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lieben Feestmaterialen bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lieben Feestmaterialen bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lieben Feestmaterialen bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lieben Feestmaterialen bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lieben Feestmaterialen bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lieben Feestmaterialen bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lieben Feestmaterialen bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lieben Feestmaterialen bvba
Products information Lieben Feestmaterialen bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06545349121
Ondernemingsnummer: 1991241455
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 869,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lieben Feestmaterialen bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lieben Feestmaterialen bvba
(Get full report from official database of BE for Lieben Feestmaterialen bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lieben Feestmaterialen bvba
Addition kinds of activities for Lieben Feestmaterialen bvba

393103. Houtblazer instrumenten en onderdelen | Woodwind instruments and parts
571399. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec
16230302. Rioollijnconstructie | Sewer line construction
20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
33399909. Iridium-raffinage (primair) | Iridium refining (primary)
92290402. Openbare orde en veiligheid, staatsregering | Public order and safety, state government

Werken bij Lieben Feestmaterialen bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lieben Feestmaterialen bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lieben Feestmaterialen bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lieben Feestmaterialen bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van Lieben Feestmaterialen bvba in sociale netwerken
Look for responds of Lieben Feestmaterialen bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lieben Feestmaterialen bvba. Laat een reactie achter voor Lieben Feestmaterialen bvba. Lieben Feestmaterialen bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lieben Feestmaterialen bvba. Leave a respond for Lieben Feestmaterialen bvba. Lieben Feestmaterialen bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lieben Feestmaterialen bvba op de google maps. Adres en contacten Lieben Feestmaterialen bvba
Location of Lieben Feestmaterialen bvba on the google maps. Address and contacts of Lieben Feestmaterialen bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Lieben Feestmaterialen bvba Lieben Feestmaterialen bvba: Allchim BVBA | Jeugd en Seksualiteit VZW | DE WINGERD-BERT ROELANTS | Englebert jean-pierre | MULTI FLOORS

Other related companies as Lieben Feestmaterialen bvba: Allchim BVBA | Jeugd en Seksualiteit VZW | DE WINGERD-BERT ROELANTS | Englebert jean-pierre | MULTI FLOORS

Lieben Feestmaterialen bvba is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Bilzen, België. De volledige naam van het bedrijf is Lieben Feestmaterialen bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06545349121. Het bedrijf Lieben Feestmaterialen bvba bevindt zich op het adres: Tabaartstraat 21A,3740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 869,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lieben Feestmaterialen bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lieben Feestmaterialen bvba is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lieben Feestmaterialen bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lieben Feestmaterialen bvba, openstaande posities, locatie van Lieben Feestmaterialen bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lieben Feestmaterialen bvba is a company, that was registered 1995 in Bilzen region, Belgium. Full name of company is Lieben Feestmaterialen bvba, company assigned to the tax number BE06545349121. The company Lieben Feestmaterialen bvba is located at the address: Tabaartstraat 21A,3740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 869,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lieben Feestmaterialen bvba were not found.
The main activity of Lieben Feestmaterialen bvba is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lieben Feestmaterialen bvba is not available. You also can look at reviews of Lieben Feestmaterialen bvba, open positions, location of Lieben Feestmaterialen bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lieben Feestmaterialen bvba, Bilzen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lieben Feestmaterialen bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lieben Feestmaterialen bvba, Bilzen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lieben Feestmaterialen bvba, employees, financial statistics.