A.B. Eurovera NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • A.B. Eurovera NV
Private companiesBusiness Services • A.B. Eurovera NV

Contactgegevens A.B. Eurovera NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B. Eurovera NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B. Eurovera NV

Regio (region): Halle, België

Adres (address): Bergensesteenweg 6,1500, België

Telefoon (phone): 02 356 53 62 02 356 53 62

Fax (fax): 02 356 89 73 02 356 89 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B. Eurovera NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B. Eurovera NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B. Eurovera NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B. Eurovera NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B. Eurovera NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B. Eurovera NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B. Eurovera NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B. Eurovera NV
Products information A.B. Eurovera NV

BTW identificatienummer (tax): BE09169158935
Ondernemingsnummer: 3394470214
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.B. Eurovera NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B. Eurovera NV
(Get full report from official database of BE for A.B. Eurovera NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B. Eurovera NV
Addition kinds of activities for A.B. Eurovera NV

331503. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
356801. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
30210202. Vloeren, rubber of rubber soldeerstof | Footholds, rubber or rubber soled fabric
31110400. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
32210101. Fruit potten, glas | Fruit jars, glass
34490000. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
34829907. Shot, lead | Shot, lead
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
51691103. Metalen poetsmiddelen | Metal polishes
82210202. Theologisch seminarie | Theological seminary

Werken bij A.B. Eurovera NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B. Eurovera NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B. Eurovera NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B. Eurovera NV. Looking for open vacancies in other companies

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Account Manager - Binnendienst (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat proactief de bestaande klanten (B to B) opvolgen. Luistert naar hun behoefte en ondersteunt deze optimaal door een oplossing op maat aan te bieden. Met je communicatieve skills kan je hen overtuigen van de meerwaarde van Creditsafe. Je volgt de lopende offertes op en bouwt een sterke vertrouwensrelatie uit met je klanten. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

Zoek naar antwoorden van A.B. Eurovera NV in sociale netwerken
Look for responds of A.B. Eurovera NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B. Eurovera NV. Laat een reactie achter voor A.B. Eurovera NV. A.B. Eurovera NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B. Eurovera NV. Leave a respond for A.B. Eurovera NV. A.B. Eurovera NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B. Eurovera NV op de google maps. Adres en contacten A.B. Eurovera NV
Location of A.B. Eurovera NV on the google maps. Address and contacts of A.B. Eurovera NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B. Eurovera NV A.B. Eurovera NV: Saint-Gobain Weber NV | C VITRE EXPRESS SPRL | Stubbe (Firma) | St-Vincentius Tehuis VZW | Grafityp SelfAdhesive Products

Other related companies as A.B. Eurovera NV: Saint-Gobain Weber NV | C VITRE EXPRESS SPRL | Stubbe (Firma) | St-Vincentius Tehuis VZW | Grafityp SelfAdhesive Products

A.B. Eurovera NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Halle, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B. Eurovera NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09169158935. Het bedrijf A.B. Eurovera NV bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 6,1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.B. Eurovera NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B. Eurovera NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B. Eurovera NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B. Eurovera NV, openstaande posities, locatie van A.B. Eurovera NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B. Eurovera NV is a company, that was registered 2013 in Halle region, Belgium. Full name of company is A.B. Eurovera NV, company assigned to the tax number BE09169158935. The company A.B. Eurovera NV is located at the address: Bergensesteenweg 6,1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.B. Eurovera NV were not found.
The main activity of A.B. Eurovera NV is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B. Eurovera NV is not available. You also can look at reviews of A.B. Eurovera NV, open positions, location of A.B. Eurovera NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B. Eurovera NV, Halle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B. Eurovera NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B. Eurovera NV, Halle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B. Eurovera NV, employees, financial statistics.