St-Vincentius Tehuis VZW

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • St-Vincentius Tehuis VZW
Private companiesBusiness Services • St-Vincentius Tehuis VZW

Contactgegevens St-Vincentius Tehuis VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St-Vincentius Tehuis VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

St-Vincentius Tehuis VZW

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Kapellensteenweg 81,2920, België

Telefoon (phone): 03 620 11 40 03 620 11 40

Fax (fax): 03 620 11 98 03 620 11 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St-Vincentius Tehuis VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St-Vincentius Tehuis VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St-Vincentius Tehuis VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St-Vincentius Tehuis VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St-Vincentius Tehuis VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St-Vincentius Tehuis VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St-Vincentius Tehuis VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St-Vincentius Tehuis VZW
Products information St-Vincentius Tehuis VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04969085693
Ondernemingsnummer: 9780822753
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in St-Vincentius Tehuis VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St-Vincentius Tehuis VZW
(Get full report from official database of BE for St-Vincentius Tehuis VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor St-Vincentius Tehuis VZW
Addition kinds of activities for St-Vincentius Tehuis VZW

01610400. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
15420200. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
35770201. Papierband (computer) apparatuur: stoten, lezers, enz. | Paper tape (computer) equipment: punches, readers, etc.
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
39990100. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
44999903. vervoer per lichter | Lighterage
50630301. Apparatuurdraad en touw | Apparatus wire and cordage
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings

Werken bij St-Vincentius Tehuis VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St-Vincentius Tehuis VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St-Vincentius Tehuis VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St-Vincentius Tehuis VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • Centric - Security Officer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   The Security Officer will be responsible for the continual security program.   A key element of this program is the implementation of an ISO 27001 based Information Security Management System, including ISO 27001 certification.     Core accountabilities   Being the point of contact for risk assessment and IT Security;  Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization; Prepare the organization for ISO 27001 certification; Implement and enforce security policies; Develop and integrate security procedures in the organization; Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists; Supply the security requirements for IT projects; Develop security awareness activities to all layers of the organization; Perform risk analysis; - Follow-up security incidents; Communication with external customers, members and suppliers regarding security topics; Security reporting to management and members   Essential qualities For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security; You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes; You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising; You have strong communication skills; able to translate technical risks into business risks; You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams; You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes; You speak and write English fluently; You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.

Zoek naar antwoorden van St-Vincentius Tehuis VZW in sociale netwerken
Look for responds of St-Vincentius Tehuis VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor St-Vincentius Tehuis VZW. Laat een reactie achter voor St-Vincentius Tehuis VZW. St-Vincentius Tehuis VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St-Vincentius Tehuis VZW. Leave a respond for St-Vincentius Tehuis VZW. St-Vincentius Tehuis VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St-Vincentius Tehuis VZW op de google maps. Adres en contacten St-Vincentius Tehuis VZW
Location of St-Vincentius Tehuis VZW on the google maps. Address and contacts of St-Vincentius Tehuis VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come St-Vincentius Tehuis VZW St-Vincentius Tehuis VZW: Messiaen Peter BVBA | Unicom BVBA | Van Ham NV | Prominent Belgium SA | Cancer et Psychologie Liège ASBL

Other related companies as St-Vincentius Tehuis VZW: Messiaen Peter BVBA | Unicom BVBA | Van Ham NV | Prominent Belgium SA | Cancer et Psychologie Liège ASBL

St-Vincentius Tehuis VZW is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is St-Vincentius Tehuis VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04969085693. Het bedrijf St-Vincentius Tehuis VZW bevindt zich op het adres: Kapellensteenweg 81,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in St-Vincentius Tehuis VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van St-Vincentius Tehuis VZW is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St-Vincentius Tehuis VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St-Vincentius Tehuis VZW, openstaande posities, locatie van St-Vincentius Tehuis VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

St-Vincentius Tehuis VZW is a company, that was registered 1988 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is St-Vincentius Tehuis VZW, company assigned to the tax number BE04969085693. The company St-Vincentius Tehuis VZW is located at the address: Kapellensteenweg 81,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in St-Vincentius Tehuis VZW were not found.
The main activity of St-Vincentius Tehuis VZW is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of St-Vincentius Tehuis VZW is not available. You also can look at reviews of St-Vincentius Tehuis VZW, open positions, location of St-Vincentius Tehuis VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over St-Vincentius Tehuis VZW, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St-Vincentius Tehuis VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St-Vincentius Tehuis VZW, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St-Vincentius Tehuis VZW, employees, financial statistics.