Segers Luc

Contactgegevens Segers Luc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Segers Luc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Segers Luc

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Belgiëlei 68 Bus 7,2018, België

Telefoon (phone): 03 289 39 76; 0497 38 99 17 03 289 39 76; 0497 38 99 17

Fax (fax): 03 289 39 76 03 289 39 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Segers Luc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Segers Luc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Segers Luc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Segers Luc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Segers Luc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Segers Luc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Segers Luc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Segers Luc
Products information Segers Luc

BTW identificatienummer (tax): BE08891204833
Ondernemingsnummer: 2602355957
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Segers Luc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Segers Luc
(Get full report from official database of BE for Segers Luc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Segers Luc
Addition kinds of activities for Segers Luc

6331. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
282104. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
31990109. richtkeggen | Whipstocks
46190000. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
50450102. Keying apparatuur | Keying equipment

Werken bij Segers Luc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Segers Luc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Segers Luc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Segers Luc. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Segers Luc in sociale netwerken
Look for responds of Segers Luc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Segers Luc. Laat een reactie achter voor Segers Luc. Segers Luc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Segers Luc. Leave a respond for Segers Luc. Segers Luc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Segers Luc op de google maps. Adres en contacten Segers Luc
Location of Segers Luc on the google maps. Address and contacts of Segers Luc

Andere gerelateerde bedrijven als come Segers Luc Segers Luc: Calitherm | EXPANSION PARTNERS SPRL | E.P.R.A. | Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA | VANDEPOEL BVBA

Other related companies as Segers Luc: Calitherm | EXPANSION PARTNERS SPRL | E.P.R.A. | Dens Ocean Shipping and Logistics BVBA | VANDEPOEL BVBA

Segers Luc is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Segers Luc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08891204833. Het bedrijf Segers Luc bevindt zich op het adres: Belgiëlei 68 Bus 7,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Segers Luc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Segers Luc is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Segers Luc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Segers Luc, openstaande posities, locatie van Segers Luc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Segers Luc is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Segers Luc, company assigned to the tax number BE08891204833. The company Segers Luc is located at the address: Belgiëlei 68 Bus 7,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Segers Luc were not found.
The main activity of Segers Luc is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Segers Luc is not available. You also can look at reviews of Segers Luc, open positions, location of Segers Luc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Segers Luc, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Segers Luc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Segers Luc, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Segers Luc, employees, financial statistics.