EXPANSION PARTNERS SPRL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • EXPANSION PARTNERS SPRL
Private companiesBusiness Services • EXPANSION PARTNERS SPRL

Contactgegevens EXPANSION PARTNERS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPANSION PARTNERS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPANSION PARTNERS SPRL

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Boulevard de Merckem 32,5000, België

Telefoon (phone): 070 77 70 70 070 77 70 70

Fax (fax): 070 71 15 15 070 71 15 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPANSION PARTNERS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPANSION PARTNERS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPANSION PARTNERS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPANSION PARTNERS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPANSION PARTNERS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPANSION PARTNERS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPANSION PARTNERS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPANSION PARTNERS SPRL
Products information EXPANSION PARTNERS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06215484619
Ondernemingsnummer: 5026489257
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in EXPANSION PARTNERS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPANSION PARTNERS SPRL
(Get full report from official database of BE for EXPANSION PARTNERS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPANSION PARTNERS SPRL
Addition kinds of activities for EXPANSION PARTNERS SPRL

17310202. Energie beheerscontroles | Energy management controls
28120102. Caustic soda, natriumhydroxide | Caustic soda, sodium hydroxide
34460601. Bankbenodigdheden, sier metaal | Bank fixtures, ornamental metal
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
78190200. Reproductie diensten, film productie | Reproduction services, motion picture production
87310300. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research

Werken bij EXPANSION PARTNERS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPANSION PARTNERS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPANSION PARTNERS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPANSION PARTNERS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van EXPANSION PARTNERS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of EXPANSION PARTNERS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPANSION PARTNERS SPRL. Laat een reactie achter voor EXPANSION PARTNERS SPRL. EXPANSION PARTNERS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPANSION PARTNERS SPRL. Leave a respond for EXPANSION PARTNERS SPRL. EXPANSION PARTNERS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPANSION PARTNERS SPRL op de google maps. Adres en contacten EXPANSION PARTNERS SPRL
Location of EXPANSION PARTNERS SPRL on the google maps. Address and contacts of EXPANSION PARTNERS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPANSION PARTNERS SPRL EXPANSION PARTNERS SPRL: Aardappelbedrijf Doom bvba | Depecker L | Esec SA | Cattleya B.V.B.A. | GENERAL AUDIO

Other related companies as EXPANSION PARTNERS SPRL: Aardappelbedrijf Doom bvba | Depecker L | Esec SA | Cattleya B.V.B.A. | GENERAL AUDIO

EXPANSION PARTNERS SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPANSION PARTNERS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06215484619. Het bedrijf EXPANSION PARTNERS SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard de Merckem 32,5000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in EXPANSION PARTNERS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EXPANSION PARTNERS SPRL is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPANSION PARTNERS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPANSION PARTNERS SPRL, openstaande posities, locatie van EXPANSION PARTNERS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXPANSION PARTNERS SPRL is a company, that was registered 2017 in Namur region, Belgium. Full name of company is EXPANSION PARTNERS SPRL, company assigned to the tax number BE06215484619. The company EXPANSION PARTNERS SPRL is located at the address: Boulevard de Merckem 32,5000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in EXPANSION PARTNERS SPRL were not found.
The main activity of EXPANSION PARTNERS SPRL is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPANSION PARTNERS SPRL is not available. You also can look at reviews of EXPANSION PARTNERS SPRL, open positions, location of EXPANSION PARTNERS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPANSION PARTNERS SPRL, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPANSION PARTNERS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPANSION PARTNERS SPRL, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPANSION PARTNERS SPRL, employees, financial statistics.