GRAYDON BELGIUM NV

Contactgegevens GRAYDON BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAYDON BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAYDON BELGIUM NV

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Uitbreidingstraat 84 Bus 1,2600, België

Telefoon (phone): 03 280 88 00 03 280 88 00

Fax (fax): 03 280 88 99; 03 280 88 19 03 280 88 99; 03 280 88 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAYDON BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAYDON BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAYDON BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAYDON BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAYDON BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAYDON BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAYDON BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAYDON BELGIUM NV
Products information GRAYDON BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE01654785156
Ondernemingsnummer: 5716156005
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GRAYDON BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAYDON BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for GRAYDON BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAYDON BELGIUM NV
Addition kinds of activities for GRAYDON BELGIUM NV

545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
07520101. Kunstmatige inseminatie, dierenspecialiteiten | Artificial insemination services, animal specialties
27119901. Kranten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Newspapers: publishing only, not printed on site
31619906. Voorbeeld gevallen | Sample cases
73729906. Computer software van de uitgever | Publisher's computer software

Werken bij GRAYDON BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAYDON BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAYDON BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAYDON BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

  • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van GRAYDON BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of GRAYDON BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAYDON BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor GRAYDON BELGIUM NV. GRAYDON BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAYDON BELGIUM NV. Leave a respond for GRAYDON BELGIUM NV. GRAYDON BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAYDON BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten GRAYDON BELGIUM NV
Location of GRAYDON BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of GRAYDON BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAYDON BELGIUM NV GRAYDON BELGIUM NV: Scaldis Salvage & Marine Contractors | Pastificio della Mamma SA | RSCO NV | DE CUYPER VERWARMINGSBEDRIJF | FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE

Other related companies as GRAYDON BELGIUM NV: Scaldis Salvage & Marine Contractors | Pastificio della Mamma SA | RSCO NV | DE CUYPER VERWARMINGSBEDRIJF | FEDERATION DU TOURISME DE LA PROVINCE DE LIEGE

GRAYDON BELGIUM NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is GRAYDON BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01654785156. Het bedrijf GRAYDON BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Uitbreidingstraat 84 Bus 1,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GRAYDON BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRAYDON BELGIUM NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAYDON BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAYDON BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van GRAYDON BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GRAYDON BELGIUM NV is a company, that was registered 1996 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is GRAYDON BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE01654785156. The company GRAYDON BELGIUM NV is located at the address: Uitbreidingstraat 84 Bus 1,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GRAYDON BELGIUM NV were not found.
The main activity of GRAYDON BELGIUM NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAYDON BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of GRAYDON BELGIUM NV, open positions, location of GRAYDON BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAYDON BELGIUM NV, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAYDON BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAYDON BELGIUM NV, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAYDON BELGIUM NV, employees, financial statistics.