Pastificio della Mamma SA

Contactgegevens Pastificio della Mamma SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pastificio della Mamma SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pastificio della Mamma SA

Regio (region): Herstal, België

Adres (address): 4ème Avenue 35,4040, België

Telefoon (phone): 04 240 14 44 04 240 14 44

Fax (fax): 04 240 16 00 04 240 16 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pastificio della Mamma SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pastificio della Mamma SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pastificio della Mamma SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pastificio della Mamma SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pastificio della Mamma SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pastificio della Mamma SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pastificio della Mamma SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pastificio della Mamma SA
Products information Pastificio della Mamma SA

BTW identificatienummer (tax): BE01391387939
Ondernemingsnummer: 9136474609
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Pastificio della Mamma SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pastificio della Mamma SA
(Get full report from official database of BE for Pastificio della Mamma SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pastificio della Mamma SA
Addition kinds of activities for Pastificio della Mamma SA

225999. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
506306. batterijen | Batteries
14990100. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
38410409. Inhalatoren, chirurgisch en medisch | Inhalators, surgical and medical
73420200. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services

Werken bij Pastificio della Mamma SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pastificio della Mamma SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pastificio della Mamma SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pastificio della Mamma SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Ijzervlechter - lasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent werkzaam in de staalafdeling als toelevering van de betonproductie Knippen, plooien, assembleren, lassen van diverse prefab wapeningen Prefabricatie van diverse wapeningen volgens plan Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Je ontvangt een zeer mooie verloning en komt bij goed functioneren vrij snel in vaste dienst. 

  • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van Pastificio della Mamma SA in sociale netwerken
Look for responds of Pastificio della Mamma SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pastificio della Mamma SA. Laat een reactie achter voor Pastificio della Mamma SA. Pastificio della Mamma SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pastificio della Mamma SA. Leave a respond for Pastificio della Mamma SA. Pastificio della Mamma SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pastificio della Mamma SA op de google maps. Adres en contacten Pastificio della Mamma SA
Location of Pastificio della Mamma SA on the google maps. Address and contacts of Pastificio della Mamma SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Pastificio della Mamma SA Pastificio della Mamma SA: ADS INDUSTRIES NV | M-REAL MEULEMANS SA | GA Den Ottertrucks | Castro, jorge luis | Tom Van Noyen

Other related companies as Pastificio della Mamma SA: ADS INDUSTRIES NV | M-REAL MEULEMANS SA | GA Den Ottertrucks | Castro, jorge luis | Tom Van Noyen

Pastificio della Mamma SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Herstal, België. De volledige naam van het bedrijf is Pastificio della Mamma SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01391387939. Het bedrijf Pastificio della Mamma SA bevindt zich op het adres: 4ème Avenue 35,4040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Pastificio della Mamma SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pastificio della Mamma SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pastificio della Mamma SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pastificio della Mamma SA, openstaande posities, locatie van Pastificio della Mamma SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pastificio della Mamma SA is a company, that was registered 2013 in Herstal region, Belgium. Full name of company is Pastificio della Mamma SA, company assigned to the tax number BE01391387939. The company Pastificio della Mamma SA is located at the address: 4ème Avenue 35,4040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Pastificio della Mamma SA were not found.
The main activity of Pastificio della Mamma SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pastificio della Mamma SA is not available. You also can look at reviews of Pastificio della Mamma SA, open positions, location of Pastificio della Mamma SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pastificio della Mamma SA, Herstal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pastificio della Mamma SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pastificio della Mamma SA, Herstal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pastificio della Mamma SA, employees, financial statistics.