ALIZEE CONCEPT SPRL

Contactgegevens ALIZEE CONCEPT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALIZEE CONCEPT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALIZEE CONCEPT SPRL

Regio (region): Nivelles, België

Adres (address): Clos du Moulin de Godron 2,1400, België

Telefoon (phone): 067 21 45 25 067 21 45 25

Fax (fax): 067 21 45 27 067 21 45 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALIZEE CONCEPT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALIZEE CONCEPT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALIZEE CONCEPT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALIZEE CONCEPT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALIZEE CONCEPT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALIZEE CONCEPT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALIZEE CONCEPT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALIZEE CONCEPT SPRL
Products information ALIZEE CONCEPT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04802917480
Ondernemingsnummer: 4318145751
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALIZEE CONCEPT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALIZEE CONCEPT SPRL
(Get full report from official database of BE for ALIZEE CONCEPT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALIZEE CONCEPT SPRL
Addition kinds of activities for ALIZEE CONCEPT SPRL

2086. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
4173. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
394402. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
489900. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
24999900. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
28340104. Hypofyse farmaceutische preparaten | Pituitary gland pharmaceutical preparations
36130208. Stroomverbindingen, elektrisch | Power connectors, electric

Werken bij ALIZEE CONCEPT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALIZEE CONCEPT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALIZEE CONCEPT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALIZEE CONCEPT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Dakwerker (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lommel zijn wij op zoek naar een dakwerker.

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

Zoek naar antwoorden van ALIZEE CONCEPT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALIZEE CONCEPT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALIZEE CONCEPT SPRL. Laat een reactie achter voor ALIZEE CONCEPT SPRL. ALIZEE CONCEPT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALIZEE CONCEPT SPRL. Leave a respond for ALIZEE CONCEPT SPRL. ALIZEE CONCEPT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALIZEE CONCEPT SPRL op de google maps. Adres en contacten ALIZEE CONCEPT SPRL
Location of ALIZEE CONCEPT SPRL on the google maps. Address and contacts of ALIZEE CONCEPT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALIZEE CONCEPT SPRL ALIZEE CONCEPT SPRL: VAREL ALARM | Filteint NV | IMBRECHTS GILBERT | Remacle R. S.A.R.U. | to M.

Other related companies as ALIZEE CONCEPT SPRL: VAREL ALARM | Filteint NV | IMBRECHTS GILBERT | Remacle R. S.A.R.U. | to M.

ALIZEE CONCEPT SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Nivelles, België. De volledige naam van het bedrijf is ALIZEE CONCEPT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04802917480. Het bedrijf ALIZEE CONCEPT SPRL bevindt zich op het adres: Clos du Moulin de Godron 2,1400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALIZEE CONCEPT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALIZEE CONCEPT SPRL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALIZEE CONCEPT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALIZEE CONCEPT SPRL, openstaande posities, locatie van ALIZEE CONCEPT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALIZEE CONCEPT SPRL is a company, that was registered 2018 in Nivelles region, Belgium. Full name of company is ALIZEE CONCEPT SPRL, company assigned to the tax number BE04802917480. The company ALIZEE CONCEPT SPRL is located at the address: Clos du Moulin de Godron 2,1400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALIZEE CONCEPT SPRL were not found.
The main activity of ALIZEE CONCEPT SPRL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALIZEE CONCEPT SPRL is not available. You also can look at reviews of ALIZEE CONCEPT SPRL, open positions, location of ALIZEE CONCEPT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALIZEE CONCEPT SPRL, Nivelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALIZEE CONCEPT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALIZEE CONCEPT SPRL, Nivelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALIZEE CONCEPT SPRL, employees, financial statistics.