Remacle R. S.A.R.U.

Contactgegevens Remacle R. S.A.R.U.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Remacle R. S.A.R.U.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Remacle R. S.A.R.U.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Leopold-Lenoble 44, B-5190 Jemeppe-sur-Sambre, België

Telefoon (phone): (071) 742822 (071) 742822

Fax (fax): (071) 741743 (071) 741743

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Remacle R. S.A.R.U.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Remacle R. S.A.R.U."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Remacle R. S.A.R.U."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Remacle R. S.A.R.U., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Remacle R. S.A.R.U.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Remacle R. S.A.R.U., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Remacle R. S.A.R.U.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Remacle R. S.A.R.U.
Products information Remacle R. S.A.R.U.

BTW identificatienummer (tax): BE04772705078
Ondernemingsnummer: 1688568115
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 127,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Remacle R. S.A.R.U. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Remacle R. S.A.R.U.
(Get full report from official database of BE for Remacle R. S.A.R.U.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Remacle R. S.A.R.U.
Addition kinds of activities for Remacle R. S.A.R.U.

20130206. Ham, gerookt: van gekocht vlees | Ham, smoked: from purchased meat
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
34990102. Kisten, brand- of inbraakweerstand: metaal | Chests, fire or burglary resistive: metal
37310109. Scows, bouw en reparatie | Scows, building and repairing
38410401. Anesthesie apparaat | Anesthesia apparatus
41110202. Trolley operatie | Trolley operation
50840800. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
58120303. Chili staan | Chili stand
87310201. Chemisch laboratorium, behalve het testen | Chemical laboratory, except testing

Werken bij Remacle R. S.A.R.U.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Remacle R. S.A.R.U.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Remacle R. S.A.R.U.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Remacle R. S.A.R.U.. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Seizoenarbeider rapen oogsten en wassen (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Oogsten en wassen van rapen.

  • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van Remacle R. S.A.R.U. in sociale netwerken
Look for responds of Remacle R. S.A.R.U. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Remacle R. S.A.R.U.. Laat een reactie achter voor Remacle R. S.A.R.U.. Remacle R. S.A.R.U. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Remacle R. S.A.R.U.. Leave a respond for Remacle R. S.A.R.U.. Remacle R. S.A.R.U. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Remacle R. S.A.R.U. op de google maps. Adres en contacten Remacle R. S.A.R.U.
Location of Remacle R. S.A.R.U. on the google maps. Address and contacts of Remacle R. S.A.R.U.

Andere gerelateerde bedrijven als come Remacle R. S.A.R.U. Remacle R. S.A.R.U.: DETAVERNIER-TIELT | IMBRECHTS GILBERT | Sibelco - S.C.R. | Velleman, Peter | Marreyt Classics bvba

Other related companies as Remacle R. S.A.R.U.: DETAVERNIER-TIELT | IMBRECHTS GILBERT | Sibelco - S.C.R. | Velleman, Peter | Marreyt Classics bvba

Remacle R. S.A.R.U. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Remacle R. S.A.R.U., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772705078. Het bedrijf Remacle R. S.A.R.U. bevindt zich op het adres: Rue Leopold-Lenoble 44, B-5190 Jemeppe-sur-Sambre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 127,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Remacle R. S.A.R.U. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Remacle R. S.A.R.U. is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Remacle R. S.A.R.U. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Remacle R. S.A.R.U., openstaande posities, locatie van Remacle R. S.A.R.U. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Remacle R. S.A.R.U. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Remacle R. S.A.R.U., company assigned to the tax number BE04772705078. The company Remacle R. S.A.R.U. is located at the address: Rue Leopold-Lenoble 44, B-5190 Jemeppe-sur-Sambre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 127,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Remacle R. S.A.R.U. were not found.
The main activity of Remacle R. S.A.R.U. is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Remacle R. S.A.R.U. is not available. You also can look at reviews of Remacle R. S.A.R.U., open positions, location of Remacle R. S.A.R.U. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Remacle R. S.A.R.U., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Remacle R. S.A.R.U., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Remacle R. S.A.R.U., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Remacle R. S.A.R.U., employees, financial statistics.