BHE-MISTER FLOOR

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • BHE-MISTER FLOOR
Private companiesBusiness Services • BHE-MISTER FLOOR

Contactgegevens BHE-MISTER FLOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BHE-MISTER FLOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BHE-MISTER FLOOR

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Jachtlaan 164,1040, België

Telefoon (phone): 02 735 54 74 02 735 54 74

Fax (fax): +32 (64) 803-92-45 +32 (64) 803-92-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BHE-MISTER FLOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BHE-MISTER FLOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BHE-MISTER FLOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BHE-MISTER FLOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BHE-MISTER FLOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BHE-MISTER FLOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BHE-MISTER FLOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BHE-MISTER FLOOR
Products information BHE-MISTER FLOOR

BTW identificatienummer (tax): BE03154418945
Ondernemingsnummer: 6147918701
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BHE-MISTER FLOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BHE-MISTER FLOOR
(Get full report from official database of BE for BHE-MISTER FLOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BHE-MISTER FLOOR
Addition kinds of activities for BHE-MISTER FLOOR

4212. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
5093. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
14110304. Vulkanische steen, dimensie-steengroeven | Volcanic rock, dimension-quarrying
23699902. Jeans: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Jeans: girls', children's, and infants'
27540200. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure

Werken bij BHE-MISTER FLOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BHE-MISTER FLOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BHE-MISTER FLOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BHE-MISTER FLOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • onderhoudsmecanicien rollend materieel (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Oostkamp zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Dit voor een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan landbouwvoertuigen. taken: je voert het onderhoud uit aan landbouwvoertuigen. dit zowel elektrisch als mechanisch

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van BHE-MISTER FLOOR in sociale netwerken
Look for responds of BHE-MISTER FLOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BHE-MISTER FLOOR. Laat een reactie achter voor BHE-MISTER FLOOR. BHE-MISTER FLOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BHE-MISTER FLOOR. Leave a respond for BHE-MISTER FLOOR. BHE-MISTER FLOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BHE-MISTER FLOOR op de google maps. Adres en contacten BHE-MISTER FLOOR
Location of BHE-MISTER FLOOR on the google maps. Address and contacts of BHE-MISTER FLOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come BHE-MISTER FLOOR BHE-MISTER FLOOR: BEELD & KLANK BVBA | A.V.C. NV | GONNISSEN-WIJCKMANS POORTENCENTRALE NV | Christiaens H. N.V. | Wladimir Stubbe

Other related companies as BHE-MISTER FLOOR: BEELD & KLANK BVBA | A.V.C. NV | GONNISSEN-WIJCKMANS POORTENCENTRALE NV | Christiaens H. N.V. | Wladimir Stubbe

BHE-MISTER FLOOR is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is BHE-MISTER FLOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03154418945. Het bedrijf BHE-MISTER FLOOR bevindt zich op het adres: Jachtlaan 164,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 106,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BHE-MISTER FLOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BHE-MISTER FLOOR is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BHE-MISTER FLOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BHE-MISTER FLOOR, openstaande posities, locatie van BHE-MISTER FLOOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BHE-MISTER FLOOR is a company, that was registered 1991 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is BHE-MISTER FLOOR, company assigned to the tax number BE03154418945. The company BHE-MISTER FLOOR is located at the address: Jachtlaan 164,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 106,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BHE-MISTER FLOOR were not found.
The main activity of BHE-MISTER FLOOR is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BHE-MISTER FLOOR is not available. You also can look at reviews of BHE-MISTER FLOOR, open positions, location of BHE-MISTER FLOOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BHE-MISTER FLOOR, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BHE-MISTER FLOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BHE-MISTER FLOOR, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BHE-MISTER FLOOR, employees, financial statistics.