A.V.C. NV

Contactgegevens A.V.C. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.V.C. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.V.C. NV

Regio (region): Ardooie, België

Adres (address): Steenovenstraat 11,8850, België

Telefoon (phone): 051 46 71 64 051 46 71 64

Fax (fax): 051 46 71 65 051 46 71 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.V.C. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.V.C. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.V.C. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.V.C. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.V.C. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.V.C. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.V.C. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.V.C. NV
Products information A.V.C. NV

BTW identificatienummer (tax): BE01586669921
Ondernemingsnummer: 5024017333
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.V.C. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.V.C. NV
(Get full report from official database of BE for A.V.C. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.V.C. NV
Addition kinds of activities for A.V.C. NV

3915. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
201507. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
348499. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
869900. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
38610109. Filmfilm | Motion picture film
51490401. Macaroni | Macaroni
59429900. Boekwinkels, nec | Book stores, nec

Werken bij A.V.C. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.V.C. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.V.C. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.V.C. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • PHP Developer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden-Zolder gaat Flexpoint op zoek naar een PHP Developer die zelfstandig zijn plan kan trekken. Het takenpakket zal bestaan uit: - Web-based applicaties ontwikkelen - Mobile app development - Testen, onderhouden en verbeteren van PHP-toepassingen - Vertalen van klantwensen naar concrete PHP-oplossingen - Optreden als troubleshooter in voorkomende gevallen

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herk-de-stad, 16 uur per week in 2 gastgezinnen (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Herk-de-stad. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak,strijken, koken of voorbereiden van de maaltijden en boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Ontvangst klanten - Barverantwoordelijke (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: EVER BEST COMPANY

    Type: Studentenjob

    De job bestaat uit 2 delen. Enerzijds (Karting) Ontvangst van klanten Inschrijvingen van kartsessies in de computer Aanmaak klantenkaarten Helmen en ander materiaal ter beschikking stellen aan de klanten ... Anderzijds (Cafetaria) Toogwerk ivm het cafetariagedeelte Dranken en kleine voedingswaren serveren Afwas Aanvullen frigo's, diepvries ...

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Service Delivery PM (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The job Developping and delivering a strategic technological vision and direction Implementing mechanisms to monitor, manage and provide progress on all software development activities Creating, implement and maintain a continuous improvement plan for software development and IT infrastructure   The mission  You will be responsible for the further development and evolution of our Service Manager layer. You will assist in the further setup of the Credendo ITSM toolset. You will provide expert guidance and coaching towards the ITIL-adoption within the group. Together with our external suppliers and partners you will be responsible for the implementation, monitoring and quality of our SLA's. You will provide and consolidate insightful reporting and actions on the delivered services and their associated KPI's. You will be responsible for the proper service LifeCycle management and continuous service improvement.   The profile  You need 5 for to 8 years of experience in similar function You MUST be well-organized and you need People management skills Being a team player, a quick self-starter with a pro-active attitude is a serious advantage You have strong in project administration, monitoring and control an excellent knowledge of Dutch, EN and FR is a plus knowledge in .NET is real plus   The offer  Nice daily rate Flexibility (homeworking) 6 months + extension For any question don't hesitate to contact me

Zoek naar antwoorden van A.V.C. NV in sociale netwerken
Look for responds of A.V.C. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.V.C. NV. Laat een reactie achter voor A.V.C. NV. A.V.C. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.V.C. NV. Leave a respond for A.V.C. NV. A.V.C. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.V.C. NV op de google maps. Adres en contacten A.V.C. NV
Location of A.V.C. NV on the google maps. Address and contacts of A.V.C. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.V.C. NV A.V.C. NV: Best Auto's BVBA | FLOWER FACTORY | Frederic Magic Show | Jooken-Meubelfabriek N.V. | Simec N.V.

Other related companies as A.V.C. NV: Best Auto's BVBA | FLOWER FACTORY | Frederic Magic Show | Jooken-Meubelfabriek N.V. | Simec N.V.

A.V.C. NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Ardooie, België. De volledige naam van het bedrijf is A.V.C. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01586669921. Het bedrijf A.V.C. NV bevindt zich op het adres: Steenovenstraat 11,8850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 613,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.V.C. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.V.C. NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.V.C. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.V.C. NV, openstaande posities, locatie van A.V.C. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.V.C. NV is a company, that was registered 2004 in Ardooie region, Belgium. Full name of company is A.V.C. NV, company assigned to the tax number BE01586669921. The company A.V.C. NV is located at the address: Steenovenstraat 11,8850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 613,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.V.C. NV were not found.
The main activity of A.V.C. NV is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.V.C. NV is not available. You also can look at reviews of A.V.C. NV, open positions, location of A.V.C. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.V.C. NV, Ardooie: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.V.C. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.V.C. NV, Ardooie: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.V.C. NV, employees, financial statistics.