Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL

Contactgegevens Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL

Regio (region): Arlon, België

Adres (address): Avenue de Longwy 185,6700, België

Telefoon (phone): 063 23 08 11 063 23 08 11

Fax (fax): 063 23 08 97 063 23 08 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL
Products information Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE06442626953
Ondernemingsnummer: 3850677490
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 651,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL
(Get full report from official database of BE for Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL
Addition kinds of activities for Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL

203301. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
245102. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
262105. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
20770000. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
32910201. Bort, verpletteren | Bort, crushing

Werken bij Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL. Laat een reactie achter voor Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL. Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL. Leave a respond for Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL. Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL op de google maps. Adres en contacten Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL
Location of Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL on the google maps. Address and contacts of Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL: Jaumot & Delaunois SPRL | HOSTELLERIE LE RY D'AVE | TRANSPORTS F MICHEL SA | PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE | Groupe Lambert International GLI S.A.

Other related companies as Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL: Jaumot & Delaunois SPRL | HOSTELLERIE LE RY D'AVE | TRANSPORTS F MICHEL SA | PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE | Groupe Lambert International GLI S.A.

Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Arlon, België. De volledige naam van het bedrijf is Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06442626953. Het bedrijf Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL bevindt zich op het adres: Avenue de Longwy 185,6700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 651,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL, openstaande posities, locatie van Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL is a company, that was registered 1991 in Arlon region, Belgium. Full name of company is Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL, company assigned to the tax number BE06442626953. The company Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL is located at the address: Avenue de Longwy 185,6700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 651,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL were not found.
The main activity of Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL is not available. You also can look at reviews of Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL, open positions, location of Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL, Arlon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL, Arlon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fondation Universitaire Luxembourgeoise ASBL, employees, financial statistics.