Groupe Lambert International GLI S.A.

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Groupe Lambert International GLI S.A.
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Groupe Lambert International GLI S.A.

Contactgegevens Groupe Lambert International GLI S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groupe Lambert International GLI S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groupe Lambert International GLI S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Route de Gosselies 568, B-6220 Heppignies, België

Telefoon (phone): (071) 351767 (071) 351767

Fax (fax): (071) 343818 (071) 343818

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groupe Lambert International GLI S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groupe Lambert International GLI S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groupe Lambert International GLI S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groupe Lambert International GLI S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groupe Lambert International GLI S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groupe Lambert International GLI S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groupe Lambert International GLI S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groupe Lambert International GLI S.A.
Products information Groupe Lambert International GLI S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06243499755
Ondernemingsnummer: 1246643066
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Groupe Lambert International GLI S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groupe Lambert International GLI S.A.
(Get full report from official database of BE for Groupe Lambert International GLI S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groupe Lambert International GLI S.A.
Addition kinds of activities for Groupe Lambert International GLI S.A.

259102. Raamgordijnen | Window blinds
284100. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
28220100. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
37140123. Herbouw van motoren en transmissies, fabrieksbasis | Rebuilding engines and transmissions, factory basis
38230420. Zenders van procesvariabelen, stand. | Transmitters of process variables, stand. signal conversion
50840406. Rebuilding en verkoop van olie veld gereedschap gewrichten | Rebuilding and sale of oil field tool joints
50949905. Zilverwerk of Plated Ware | Silverware or plated ware
51490102. Margarine | Margarine

Werken bij Groupe Lambert International GLI S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groupe Lambert International GLI S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groupe Lambert International GLI S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groupe Lambert International GLI S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Technische medewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Industrial Engineering Support

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

Zoek naar antwoorden van Groupe Lambert International GLI S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Groupe Lambert International GLI S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groupe Lambert International GLI S.A.. Laat een reactie achter voor Groupe Lambert International GLI S.A.. Groupe Lambert International GLI S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groupe Lambert International GLI S.A.. Leave a respond for Groupe Lambert International GLI S.A.. Groupe Lambert International GLI S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groupe Lambert International GLI S.A. op de google maps. Adres en contacten Groupe Lambert International GLI S.A.
Location of Groupe Lambert International GLI S.A. on the google maps. Address and contacts of Groupe Lambert International GLI S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Groupe Lambert International GLI S.A. Groupe Lambert International GLI S.A.: ETIVOET-TICKETS VOET | FELKE PREFABBOUW BVBA | ALTO CHIAPPARO SPRL | Crescendo | Ice-Trade

Other related companies as Groupe Lambert International GLI S.A.: ETIVOET-TICKETS VOET | FELKE PREFABBOUW BVBA | ALTO CHIAPPARO SPRL | Crescendo | Ice-Trade

Groupe Lambert International GLI S.A. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Groupe Lambert International GLI S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06243499755. Het bedrijf Groupe Lambert International GLI S.A. bevindt zich op het adres: Route de Gosselies 568, B-6220 Heppignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Groupe Lambert International GLI S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Groupe Lambert International GLI S.A. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groupe Lambert International GLI S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groupe Lambert International GLI S.A., openstaande posities, locatie van Groupe Lambert International GLI S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Groupe Lambert International GLI S.A. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Groupe Lambert International GLI S.A., company assigned to the tax number BE06243499755. The company Groupe Lambert International GLI S.A. is located at the address: Route de Gosselies 568, B-6220 Heppignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Groupe Lambert International GLI S.A. were not found.
The main activity of Groupe Lambert International GLI S.A. is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Groupe Lambert International GLI S.A. is not available. You also can look at reviews of Groupe Lambert International GLI S.A., open positions, location of Groupe Lambert International GLI S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groupe Lambert International GLI S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groupe Lambert International GLI S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groupe Lambert International GLI S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groupe Lambert International GLI S.A., employees, financial statistics.