ALTO CHIAPPARO SPRL

Contactgegevens ALTO CHIAPPARO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTO CHIAPPARO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTO CHIAPPARO SPRL

Regio (region): Courcelles, België

Adres (address): Rue de Trazegnies 183B,6180, België

Telefoon (phone): 071 45 55 28; 071 46 08 21 071 45 55 28; 071 46 08 21

Fax (fax): 071 46 06 75 071 46 06 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTO CHIAPPARO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTO CHIAPPARO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTO CHIAPPARO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTO CHIAPPARO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTO CHIAPPARO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTO CHIAPPARO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTO CHIAPPARO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTO CHIAPPARO SPRL
Products information ALTO CHIAPPARO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08991180419
Ondernemingsnummer: 6231140136
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALTO CHIAPPARO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTO CHIAPPARO SPRL
(Get full report from official database of BE for ALTO CHIAPPARO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTO CHIAPPARO SPRL
Addition kinds of activities for ALTO CHIAPPARO SPRL

286599. Cyclische grondstoffen en tussenproducten, nec | Cyclic crudes and intermediates, nec
365101. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
483202. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format
33340000. Primair aluminium | Primary aluminum
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
36990203. Lasapparatuur en apparatuur, ultrasone | Welding machines and equipment, ultrasonic

Werken bij ALTO CHIAPPARO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTO CHIAPPARO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTO CHIAPPARO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTO CHIAPPARO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Operator Chemie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator chemie Mogelijke taken: Verzagen en verlijmen van producten Afpakken van het product Controleren van het product = visuele kwaliteitscontrole uitvoeren Stofvrij maken van het product Inpakken Bedienen van machines

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student magazijn (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een interessante studentenjob en spreekt een job als orderpicker / orderpickster je wel aan? Tewerkstellingsplaats: Heusden-Zolder. Je takenpakket zal bestaan uit: het klaarzetten van bestellingen op basis van bestellijsten, rekken bijvullen in het magazijn, receptie van de goederen, opvolgen van de retours, ... Je werkt in 2 ploegen: Morgenploeg: 6u30 - 14u04 Middagploeg: 11u56 - 19u30

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

Zoek naar antwoorden van ALTO CHIAPPARO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALTO CHIAPPARO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTO CHIAPPARO SPRL. Laat een reactie achter voor ALTO CHIAPPARO SPRL. ALTO CHIAPPARO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTO CHIAPPARO SPRL. Leave a respond for ALTO CHIAPPARO SPRL. ALTO CHIAPPARO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTO CHIAPPARO SPRL op de google maps. Adres en contacten ALTO CHIAPPARO SPRL
Location of ALTO CHIAPPARO SPRL on the google maps. Address and contacts of ALTO CHIAPPARO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTO CHIAPPARO SPRL ALTO CHIAPPARO SPRL: Lefever NV | Artemise BVBA | Ace Leasing S.A. | Compagnie C.V. | Flanders' Foreign Investment Office

Other related companies as ALTO CHIAPPARO SPRL: Lefever NV | Artemise BVBA | Ace Leasing S.A. | Compagnie C.V. | Flanders' Foreign Investment Office

ALTO CHIAPPARO SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Courcelles, België. De volledige naam van het bedrijf is ALTO CHIAPPARO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08991180419. Het bedrijf ALTO CHIAPPARO SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Trazegnies 183B,6180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 107,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALTO CHIAPPARO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALTO CHIAPPARO SPRL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTO CHIAPPARO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTO CHIAPPARO SPRL, openstaande posities, locatie van ALTO CHIAPPARO SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALTO CHIAPPARO SPRL is a company, that was registered 1994 in Courcelles region, Belgium. Full name of company is ALTO CHIAPPARO SPRL, company assigned to the tax number BE08991180419. The company ALTO CHIAPPARO SPRL is located at the address: Rue de Trazegnies 183B,6180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 107,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALTO CHIAPPARO SPRL were not found.
The main activity of ALTO CHIAPPARO SPRL is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTO CHIAPPARO SPRL is not available. You also can look at reviews of ALTO CHIAPPARO SPRL, open positions, location of ALTO CHIAPPARO SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTO CHIAPPARO SPRL, Courcelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTO CHIAPPARO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTO CHIAPPARO SPRL, Courcelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTO CHIAPPARO SPRL, employees, financial statistics.