Autohandel D.C. BVBA

Contactgegevens Autohandel D.C. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autohandel D.C. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autohandel D.C. BVBA

Regio (region): Kuurne, België

Adres (address): Brugsesteenweg 103,8520, België

Telefoon (phone): 056 35 55 66 056 35 55 66

Fax (fax): 056 35 66 55 056 35 66 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autohandel D.C. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autohandel D.C. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autohandel D.C. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autohandel D.C. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autohandel D.C. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autohandel D.C. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autohandel D.C. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autohandel D.C. BVBA
Products information Autohandel D.C. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01809143066
Ondernemingsnummer: 1478179931
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Autohandel D.C. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autohandel D.C. BVBA
(Get full report from official database of BE for Autohandel D.C. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autohandel D.C. BVBA
Addition kinds of activities for Autohandel D.C. BVBA

391599. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
38610210. Wassen, fotografische druk en film | Washers, photographic print and film
52110205. Sash, hout of metaal | Sash, wood or metal

Werken bij Autohandel D.C. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autohandel D.C. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autohandel D.C. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autohandel D.C. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

Zoek naar antwoorden van Autohandel D.C. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Autohandel D.C. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autohandel D.C. BVBA. Laat een reactie achter voor Autohandel D.C. BVBA. Autohandel D.C. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autohandel D.C. BVBA. Leave a respond for Autohandel D.C. BVBA. Autohandel D.C. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autohandel D.C. BVBA op de google maps. Adres en contacten Autohandel D.C. BVBA
Location of Autohandel D.C. BVBA on the google maps. Address and contacts of Autohandel D.C. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Autohandel D.C. BVBA Autohandel D.C. BVBA: Quatrième Dimension SA | ICM-LABARQUE-MULTI-MEDIA | ALNO ATH SPRL | ATHENEE ROYAL CROMMELYNCK | fabrice letot

Other related companies as Autohandel D.C. BVBA: Quatrième Dimension SA | ICM-LABARQUE-MULTI-MEDIA | ALNO ATH SPRL | ATHENEE ROYAL CROMMELYNCK | fabrice letot

Autohandel D.C. BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Kuurne, België. De volledige naam van het bedrijf is Autohandel D.C. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01809143066. Het bedrijf Autohandel D.C. BVBA bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 103,8520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Autohandel D.C. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autohandel D.C. BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autohandel D.C. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autohandel D.C. BVBA, openstaande posities, locatie van Autohandel D.C. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Autohandel D.C. BVBA is a company, that was registered 1985 in Kuurne region, Belgium. Full name of company is Autohandel D.C. BVBA, company assigned to the tax number BE01809143066. The company Autohandel D.C. BVBA is located at the address: Brugsesteenweg 103,8520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Autohandel D.C. BVBA were not found.
The main activity of Autohandel D.C. BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Autohandel D.C. BVBA is not available. You also can look at reviews of Autohandel D.C. BVBA, open positions, location of Autohandel D.C. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autohandel D.C. BVBA, Kuurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autohandel D.C. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autohandel D.C. BVBA, Kuurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autohandel D.C. BVBA, employees, financial statistics.