ALNO ATH SPRL

Contactgegevens ALNO ATH SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALNO ATH SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALNO ATH SPRL

Regio (region): Ath, België

Adres (address): Rue de France 15,7800, België

Telefoon (phone): 068 45 66 66 068 45 66 66

Fax (fax): 068 45 66 66 068 45 66 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALNO ATH SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALNO ATH SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALNO ATH SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALNO ATH SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALNO ATH SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALNO ATH SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALNO ATH SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALNO ATH SPRL
Products information ALNO ATH SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01565246582
Ondernemingsnummer: 1032135009
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALNO ATH SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALNO ATH SPRL
(Get full report from official database of BE for ALNO ATH SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALNO ATH SPRL
Addition kinds of activities for ALNO ATH SPRL

2341. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
508899. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
28440101. Bleken, haar | Bleaches, hair
30690902. Rubberen banden | Rubber bands
34480105. Kassen, geprefabriceerde metalen | Greenhouses, prefabricated metal
36790304. Statische voedingsomzetters voor elektronische toepassingen | Static power supply converters for electronic applications
39999930. Voorbereiding van glijbanen en tentoonstellingen | Preparation of slides and exhibits

Werken bij ALNO ATH SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALNO ATH SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALNO ATH SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALNO ATH SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van ALNO ATH SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALNO ATH SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALNO ATH SPRL. Laat een reactie achter voor ALNO ATH SPRL. ALNO ATH SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALNO ATH SPRL. Leave a respond for ALNO ATH SPRL. ALNO ATH SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALNO ATH SPRL op de google maps. Adres en contacten ALNO ATH SPRL
Location of ALNO ATH SPRL on the google maps. Address and contacts of ALNO ATH SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALNO ATH SPRL ALNO ATH SPRL: Present Industrie bvba | Vandenbroucke Houthandel BVBA | Bara Plastic SPRL | Van Gorp Schildersbedrijf | A.M.B. CONSTRUCT SPRL

Other related companies as ALNO ATH SPRL: Present Industrie bvba | Vandenbroucke Houthandel BVBA | Bara Plastic SPRL | Van Gorp Schildersbedrijf | A.M.B. CONSTRUCT SPRL

ALNO ATH SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Ath, België. De volledige naam van het bedrijf is ALNO ATH SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01565246582. Het bedrijf ALNO ATH SPRL bevindt zich op het adres: Rue de France 15,7800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALNO ATH SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALNO ATH SPRL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALNO ATH SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALNO ATH SPRL, openstaande posities, locatie van ALNO ATH SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALNO ATH SPRL is a company, that was registered 2004 in Ath region, Belgium. Full name of company is ALNO ATH SPRL, company assigned to the tax number BE01565246582. The company ALNO ATH SPRL is located at the address: Rue de France 15,7800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALNO ATH SPRL were not found.
The main activity of ALNO ATH SPRL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALNO ATH SPRL is not available. You also can look at reviews of ALNO ATH SPRL, open positions, location of ALNO ATH SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALNO ATH SPRL, Ath: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALNO ATH SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALNO ATH SPRL, Ath: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALNO ATH SPRL, employees, financial statistics.