ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL
Private companiesApparel and Accessory Stores • ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL

Contactgegevens ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Arenbergstraat 13,2000, België

Telefoon (phone): 03 225 00 60 03 225 00 60

Fax (fax): 03 233 71 62 03 233 71 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL
Products information ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL

BTW identificatienummer (tax): BE08635223388
Ondernemingsnummer: 2904479980
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 470,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL
(Get full report from official database of BE for ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL
Addition kinds of activities for ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL

24990701. Stoel riet, rotan of riet | Chair cane, rattan or reed
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
35699914. Robots, assemblage lijn: industriële en commerciële | Robots, assembly line: industrial and commercial
38260401. Aminozuuranalysatoren | Amino acid analyzers
51999913. Folie, aluminium: huishouden | Foil, aluminum: household

Werken bij ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

  • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL. Laat een reactie achter voor ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL. ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL. Leave a respond for ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL. ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL op de google maps. Adres en contacten ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL
Location of ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL on the google maps. Address and contacts of ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL: Quillaja Flowers | Electro Tilborghs | da vinci international school | New Line Express SPRL | Reuland International SPRL

Other related companies as ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL: Quillaja Flowers | Electro Tilborghs | da vinci international school | New Line Express SPRL | Reuland International SPRL

ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08635223388. Het bedrijf ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL bevindt zich op het adres: Arenbergstraat 13,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 470,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL, openstaande posities, locatie van ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL is a company, that was registered 1990 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL, company assigned to the tax number BE08635223388. The company ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL is located at the address: Arenbergstraat 13,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 470,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL were not found.
The main activity of ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL is not available. You also can look at reviews of ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL, open positions, location of ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERPS OCTROOI- EN MERKENBUREAU M.F.J. BOCKSTAEL, employees, financial statistics.