Quillaja Flowers

Contactgegevens Quillaja Flowers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quillaja Flowers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quillaja Flowers

Regio (region): Grimbergen, België

Adres (address): Wolvertemsesteenweg 28,1850, België

Telefoon (phone): 02 270 97 50 02 270 97 50

Fax (fax): 02 270 97 50 02 270 97 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quillaja Flowers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quillaja Flowers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quillaja Flowers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quillaja Flowers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quillaja Flowers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quillaja Flowers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quillaja Flowers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quillaja Flowers
Products information Quillaja Flowers

BTW identificatienummer (tax): BE08107879638
Ondernemingsnummer: 3642761230
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Quillaja Flowers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quillaja Flowers
(Get full report from official database of BE for Quillaja Flowers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quillaja Flowers
Addition kinds of activities for Quillaja Flowers

31110406. Kantleer | Lace leather
34319903. Loodgieterswerk: Geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Plumbing fixtures: enameled iron, cast iron,or pressed metal
34430706. Vormen voor tunnels, inklapbaar | Forms for tunnels, collapsible
34699916. Stampen metaal voor de handel | Stamping metal for the trade
35320000. Mijnbouwmachines | Mining machinery
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair
82310100. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries

Werken bij Quillaja Flowers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quillaja Flowers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quillaja Flowers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quillaja Flowers. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • Heftruckchauffeur - ATTEST (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ASAP SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen alsook het stockeren in het magazijn. Verder ben je ook bereid om als handlanger ingezet te worden.

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Part time medewerker koffiebar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Spalbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • jobstudent/ flexi zaterdag (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je vult rekken aan Kassa Klanten bedienen/ helpen met vragen De winkel op orde houden

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Quillaja Flowers in sociale netwerken
Look for responds of Quillaja Flowers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quillaja Flowers. Laat een reactie achter voor Quillaja Flowers. Quillaja Flowers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quillaja Flowers. Leave a respond for Quillaja Flowers. Quillaja Flowers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quillaja Flowers op de google maps. Adres en contacten Quillaja Flowers
Location of Quillaja Flowers on the google maps. Address and contacts of Quillaja Flowers

Andere gerelateerde bedrijven als come Quillaja Flowers Quillaja Flowers: J.D.S. Software | DEFREYNE PH/DE ZON | Hoberg N.V. | Newcourse B.V.B.A. | e-local

Other related companies as Quillaja Flowers: J.D.S. Software | DEFREYNE PH/DE ZON | Hoberg N.V. | Newcourse B.V.B.A. | e-local

Quillaja Flowers is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Grimbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Quillaja Flowers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08107879638. Het bedrijf Quillaja Flowers bevindt zich op het adres: Wolvertemsesteenweg 28,1850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Quillaja Flowers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quillaja Flowers is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quillaja Flowers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quillaja Flowers, openstaande posities, locatie van Quillaja Flowers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quillaja Flowers is a company, that was registered 1990 in Grimbergen region, Belgium. Full name of company is Quillaja Flowers, company assigned to the tax number BE08107879638. The company Quillaja Flowers is located at the address: Wolvertemsesteenweg 28,1850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Quillaja Flowers were not found.
The main activity of Quillaja Flowers is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Quillaja Flowers is not available. You also can look at reviews of Quillaja Flowers, open positions, location of Quillaja Flowers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quillaja Flowers, Grimbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quillaja Flowers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quillaja Flowers, Grimbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quillaja Flowers, employees, financial statistics.