VMID BVBA

Contactgegevens VMID BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VMID BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VMID BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Kolonel Dusartplein 1-4,3500, België

Telefoon (phone): 011 21 49 40 011 21 49 40

Fax (fax): 011 22 07 85 011 22 07 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VMID BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VMID BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VMID BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VMID BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VMID BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VMID BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VMID BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VMID BVBA
Products information VMID BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06528594970
Ondernemingsnummer: 9369384765
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VMID BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VMID BVBA
(Get full report from official database of BE for VMID BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VMID BVBA
Addition kinds of activities for VMID BVBA

354502. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
01790000. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
24310102. Deurramen, hout | Door sashes, wood
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
28360202. tuberculine | Tuberculins
28690602. Aceton, synthetisch | Acetone, synthetic
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
51590304. Pelts | Pelts
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental
87349902. Kalibratie en certificatie | Calibration and certification

Werken bij VMID BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VMID BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VMID BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VMID BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste lasser halfautomaat (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Arendonk zijn we op zoek naar een gedreven lasser. Heeft een halfautomatisch lasapparaat geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij degene die we zoeken! Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] of 014404330

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • Natlakspuiter (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een natlakspuiter. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontkorrelen • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontvetten • Je zal de oppervlakken klaarmaken al naargelang het soort drager (ontvetten, afdekken, zandstralen, ...) • De lak aanbrengen • Je zal de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen • Werken in de verfcabine • Alles afwerken

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Machinist (m/v) (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Laakdal werkzaan in de grondwerken zijn we op zoek naar een ervaren machinist.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

Zoek naar antwoorden van VMID BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VMID BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VMID BVBA. Laat een reactie achter voor VMID BVBA. VMID BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VMID BVBA. Leave a respond for VMID BVBA. VMID BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VMID BVBA op de google maps. Adres en contacten VMID BVBA
Location of VMID BVBA on the google maps. Address and contacts of VMID BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VMID BVBA VMID BVBA: Auto & industrie-service Jochems | C.I.D. CABINET IMMOBILIER DEWAER | Delmee Press & Consult | Artesia Leasing en Renting N.V.-S.A. | Verbiest nv

Other related companies as VMID BVBA: Auto & industrie-service Jochems | C.I.D. CABINET IMMOBILIER DEWAER | Delmee Press & Consult | Artesia Leasing en Renting N.V.-S.A. | Verbiest nv

VMID BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is VMID BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06528594970. Het bedrijf VMID BVBA bevindt zich op het adres: Kolonel Dusartplein 1-4,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VMID BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VMID BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VMID BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VMID BVBA, openstaande posities, locatie van VMID BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VMID BVBA is a company, that was registered 1988 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is VMID BVBA, company assigned to the tax number BE06528594970. The company VMID BVBA is located at the address: Kolonel Dusartplein 1-4,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VMID BVBA were not found.
The main activity of VMID BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VMID BVBA is not available. You also can look at reviews of VMID BVBA, open positions, location of VMID BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VMID BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VMID BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VMID BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VMID BVBA, employees, financial statistics.