MUSEES BELLEVUE MUSEA

Contactgegevens MUSEES BELLEVUE MUSEA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUSEES BELLEVUE MUSEA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUSEES BELLEVUE MUSEA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Paleizenplein 7,1000, België

Telefoon (phone): 02 545 08 00 02 545 08 00

Fax (fax): 02 502 46 23 02 502 46 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUSEES BELLEVUE MUSEA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUSEES BELLEVUE MUSEA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUSEES BELLEVUE MUSEA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUSEES BELLEVUE MUSEA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUSEES BELLEVUE MUSEA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUSEES BELLEVUE MUSEA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUSEES BELLEVUE MUSEA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUSEES BELLEVUE MUSEA
Products information MUSEES BELLEVUE MUSEA

BTW identificatienummer (tax): BE05655181884
Ondernemingsnummer: 8623413085
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MUSEES BELLEVUE MUSEA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUSEES BELLEVUE MUSEA
(Get full report from official database of BE for MUSEES BELLEVUE MUSEA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUSEES BELLEVUE MUSEA
Addition kinds of activities for MUSEES BELLEVUE MUSEA

208700. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
37140209. Kracht transmissie apparatuur, motorvoertuig | Power transmission equipment, motor vehicle
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service
80110109. Pulmonale specialist, arts / chirurg | Pulmonary specialist, physician/surgeon
87349909. Bodemanalyse | Soil analysis

Werken bij MUSEES BELLEVUE MUSEA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUSEES BELLEVUE MUSEA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUSEES BELLEVUE MUSEA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUSEES BELLEVUE MUSEA. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Afwasser (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

Zoek naar antwoorden van MUSEES BELLEVUE MUSEA in sociale netwerken
Look for responds of MUSEES BELLEVUE MUSEA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUSEES BELLEVUE MUSEA. Laat een reactie achter voor MUSEES BELLEVUE MUSEA. MUSEES BELLEVUE MUSEA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUSEES BELLEVUE MUSEA. Leave a respond for MUSEES BELLEVUE MUSEA. MUSEES BELLEVUE MUSEA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUSEES BELLEVUE MUSEA op de google maps. Adres en contacten MUSEES BELLEVUE MUSEA
Location of MUSEES BELLEVUE MUSEA on the google maps. Address and contacts of MUSEES BELLEVUE MUSEA

Andere gerelateerde bedrijven als come MUSEES BELLEVUE MUSEA MUSEES BELLEVUE MUSEA: Gambis Communications SPRL | Horst-Betrac Engineering C.V. | KWF Web Solutions | Mdecins Sans Frontires Belgium | Yoery Van Gorp

Other related companies as MUSEES BELLEVUE MUSEA: Gambis Communications SPRL | Horst-Betrac Engineering C.V. | KWF Web Solutions | Mdecins Sans Frontires Belgium | Yoery Van Gorp

MUSEES BELLEVUE MUSEA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is MUSEES BELLEVUE MUSEA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05655181884. Het bedrijf MUSEES BELLEVUE MUSEA bevindt zich op het adres: Paleizenplein 7,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MUSEES BELLEVUE MUSEA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUSEES BELLEVUE MUSEA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUSEES BELLEVUE MUSEA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUSEES BELLEVUE MUSEA, openstaande posities, locatie van MUSEES BELLEVUE MUSEA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MUSEES BELLEVUE MUSEA is a company, that was registered 2003 in Brussel region, Belgium. Full name of company is MUSEES BELLEVUE MUSEA, company assigned to the tax number BE05655181884. The company MUSEES BELLEVUE MUSEA is located at the address: Paleizenplein 7,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MUSEES BELLEVUE MUSEA were not found.
The main activity of MUSEES BELLEVUE MUSEA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MUSEES BELLEVUE MUSEA is not available. You also can look at reviews of MUSEES BELLEVUE MUSEA, open positions, location of MUSEES BELLEVUE MUSEA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUSEES BELLEVUE MUSEA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUSEES BELLEVUE MUSEA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUSEES BELLEVUE MUSEA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUSEES BELLEVUE MUSEA, employees, financial statistics.