Horst-Betrac Engineering C.V.

Contactgegevens Horst-Betrac Engineering C.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horst-Betrac Engineering C.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horst-Betrac Engineering C.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Luikersteenweg 227, B-3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): (011) 27 47 72 (011) 27 47 72

Fax (fax): (011) 28 57 37 (011) 28 57 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horst-Betrac Engineering C.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horst-Betrac Engineering C.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horst-Betrac Engineering C.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horst-Betrac Engineering C.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horst-Betrac Engineering C.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horst-Betrac Engineering C.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horst-Betrac Engineering C.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horst-Betrac Engineering C.V.
Products information Horst-Betrac Engineering C.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06243499755
Ondernemingsnummer: 1246643066
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Horst-Betrac Engineering C.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horst-Betrac Engineering C.V.
(Get full report from official database of BE for Horst-Betrac Engineering C.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horst-Betrac Engineering C.V.
Addition kinds of activities for Horst-Betrac Engineering C.V.

20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
23999903. Boekhoesjes, stof | Book covers, fabric
25210101. Banken, kantoor: hout | Benches, office: wood
35869903. Oliepompen, meten of doseren | Oil pumps, measuring or dispensing
38229903. Controles, combinatieolie en hydronica | Controls, combination oil and hydronic
50210000. Meubilair | Furniture
54999901. Gedroogd fruit | Dried fruit
73779900. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec
83319901. Beroepsopleiding | Job counseling

Werken bij Horst-Betrac Engineering C.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horst-Betrac Engineering C.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horst-Betrac Engineering C.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horst-Betrac Engineering C.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van de elektrische machines en installaties. Dit kan gaan van een slijpschijf tot een compressor, heftruck,...

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • Studenten in dierenarts voor "Purina" kwaliteits producten te promoteren (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een agentschap gespecialiseerd in Brand Activation. Voor onze klant Nestlé zijn wij op zoek naar dynamische en enthousiaste personen om de producten voor honden en katten in de kijker te zetten. Na een uitgebreide training, word je verantwoordelijk voor demonstraties en degustaties in gespecialiseerde winkels . Een eerste belangrijke periode is gepland iedere vrijdag en zaterdag vanaf september. Hou je van een commerciële uitdaging en ben je vrij vanaf september ? Vervoeg dan ons team ! Stuur uw cv naar : [email protected]

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

Zoek naar antwoorden van Horst-Betrac Engineering C.V. in sociale netwerken
Look for responds of Horst-Betrac Engineering C.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horst-Betrac Engineering C.V.. Laat een reactie achter voor Horst-Betrac Engineering C.V.. Horst-Betrac Engineering C.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horst-Betrac Engineering C.V.. Leave a respond for Horst-Betrac Engineering C.V.. Horst-Betrac Engineering C.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horst-Betrac Engineering C.V. op de google maps. Adres en contacten Horst-Betrac Engineering C.V.
Location of Horst-Betrac Engineering C.V. on the google maps. Address and contacts of Horst-Betrac Engineering C.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Horst-Betrac Engineering C.V. Horst-Betrac Engineering C.V.: Vandael Horeca nv NV | DE GRAEVE STEFAAN BVBA | Actstar SPRL | Schoonjans S.A. | Voeders d'Aussy N.V.

Other related companies as Horst-Betrac Engineering C.V.: Vandael Horeca nv NV | DE GRAEVE STEFAAN BVBA | Actstar SPRL | Schoonjans S.A. | Voeders d'Aussy N.V.

Horst-Betrac Engineering C.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Horst-Betrac Engineering C.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06243499755. Het bedrijf Horst-Betrac Engineering C.V. bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 227, B-3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Horst-Betrac Engineering C.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horst-Betrac Engineering C.V. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horst-Betrac Engineering C.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horst-Betrac Engineering C.V., openstaande posities, locatie van Horst-Betrac Engineering C.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Horst-Betrac Engineering C.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Horst-Betrac Engineering C.V., company assigned to the tax number BE06243499755. The company Horst-Betrac Engineering C.V. is located at the address: Luikersteenweg 227, B-3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Horst-Betrac Engineering C.V. were not found.
The main activity of Horst-Betrac Engineering C.V. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Horst-Betrac Engineering C.V. is not available. You also can look at reviews of Horst-Betrac Engineering C.V., open positions, location of Horst-Betrac Engineering C.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horst-Betrac Engineering C.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horst-Betrac Engineering C.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horst-Betrac Engineering C.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horst-Betrac Engineering C.V., employees, financial statistics.