Mdecins Sans Frontires Belgium

Contactgegevens Mdecins Sans Frontires Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mdecins Sans Frontires Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mdecins Sans Frontires Belgium

Regio (region): Brussels Brabant 1090 - BE, België

Adres (address): 94 rue Dupr, België

Telefoon (phone): 3224747474 3224747474

Fax (fax): +32 (65) 788-96-31 +32 (65) 788-96-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mdecins Sans Frontires Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mdecins Sans Frontires Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mdecins Sans Frontires Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mdecins Sans Frontires Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mdecins Sans Frontires Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mdecins Sans Frontires Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mdecins Sans Frontires Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mdecins Sans Frontires Belgium
Products information Mdecins Sans Frontires Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE09602569580
Ondernemingsnummer: 3153320312
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Mdecins Sans Frontires Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mdecins Sans Frontires Belgium
(Get full report from official database of BE for Mdecins Sans Frontires Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mdecins Sans Frontires Belgium
Addition kinds of activities for Mdecins Sans Frontires Belgium

25910203. Mini jaloezieën | Mini blinds
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
36740101. Gecontroleerde gelijkrichters, vaste toestand | Controlled rectifiers, solid state
51919903. Kweekhuis apparatuur en benodigdheden | Greenhouse equipment and supplies
54619903. cakes | Cakes
59990905. Incontinente zorgproducten | Incontinent care products

Werken bij Mdecins Sans Frontires Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mdecins Sans Frontires Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mdecins Sans Frontires Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mdecins Sans Frontires Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Twijners 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verloning in overeenstemming met de functie.

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van Mdecins Sans Frontires Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Mdecins Sans Frontires Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mdecins Sans Frontires Belgium. Laat een reactie achter voor Mdecins Sans Frontires Belgium. Mdecins Sans Frontires Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mdecins Sans Frontires Belgium. Leave a respond for Mdecins Sans Frontires Belgium. Mdecins Sans Frontires Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mdecins Sans Frontires Belgium op de google maps. Adres en contacten Mdecins Sans Frontires Belgium
Location of Mdecins Sans Frontires Belgium on the google maps. Address and contacts of Mdecins Sans Frontires Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Mdecins Sans Frontires Belgium Mdecins Sans Frontires Belgium: Leyder R | LIGIER AUTOMOBILES BENELUX | De School Middenschool van het Gemeenschapsonderwijs Kessel-Lo | Van Den Steen N | Motorkoerier Eric Claes

Other related companies as Mdecins Sans Frontires Belgium: Leyder R | LIGIER AUTOMOBILES BENELUX | De School Middenschool van het Gemeenschapsonderwijs Kessel-Lo | Van Den Steen N | Motorkoerier Eric Claes

Mdecins Sans Frontires Belgium is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussels Brabant 1090 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Mdecins Sans Frontires Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09602569580. Het bedrijf Mdecins Sans Frontires Belgium bevindt zich op het adres: 94 rue Dupr. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Mdecins Sans Frontires Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mdecins Sans Frontires Belgium is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mdecins Sans Frontires Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mdecins Sans Frontires Belgium, openstaande posities, locatie van Mdecins Sans Frontires Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mdecins Sans Frontires Belgium is a company, that was registered 1993 in Brussels Brabant 1090 - BE region, Belgium. Full name of company is Mdecins Sans Frontires Belgium, company assigned to the tax number BE09602569580. The company Mdecins Sans Frontires Belgium is located at the address: 94 rue Dupr. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Mdecins Sans Frontires Belgium were not found.
The main activity of Mdecins Sans Frontires Belgium is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mdecins Sans Frontires Belgium is not available. You also can look at reviews of Mdecins Sans Frontires Belgium, open positions, location of Mdecins Sans Frontires Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mdecins Sans Frontires Belgium, Brussels Brabant 1090 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mdecins Sans Frontires Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mdecins Sans Frontires Belgium, Brussels Brabant 1090 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mdecins Sans Frontires Belgium, employees, financial statistics.