LIGIER AUTOMOBILES BENELUX

Contactgegevens LIGIER AUTOMOBILES BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIGIER AUTOMOBILES BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIGIER AUTOMOBILES BENELUX

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Hasseltsesteenweg 143,3580, België

Telefoon (phone): 011 45 83 89 011 45 83 89

Fax (fax): 011 45 83 84 011 45 83 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIGIER AUTOMOBILES BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIGIER AUTOMOBILES BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIGIER AUTOMOBILES BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIGIER AUTOMOBILES BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIGIER AUTOMOBILES BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIGIER AUTOMOBILES BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIGIER AUTOMOBILES BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIGIER AUTOMOBILES BENELUX
Products information LIGIER AUTOMOBILES BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE05116851806
Ondernemingsnummer: 4314575195
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 816,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in LIGIER AUTOMOBILES BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIGIER AUTOMOBILES BENELUX
(Get full report from official database of BE for LIGIER AUTOMOBILES BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIGIER AUTOMOBILES BENELUX
Addition kinds of activities for LIGIER AUTOMOBILES BENELUX

354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
354502. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
34439914. Smokestacks, boiler plaat | Smokestacks, boiler plate
38299906. Gasdetectoren | Gas detectors
50630212. Panelen van dit type | Panelboards
51499903. Cacao | Cocoa
73590401. Vliegtuig verhuur | Aircraft rental
95110201. Sanitair engineering bureau, overheid | Sanitary engineering agency, government

Werken bij LIGIER AUTOMOBILES BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIGIER AUTOMOBILES BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIGIER AUTOMOBILES BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIGIER AUTOMOBILES BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van LIGIER AUTOMOBILES BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of LIGIER AUTOMOBILES BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIGIER AUTOMOBILES BENELUX. Laat een reactie achter voor LIGIER AUTOMOBILES BENELUX. LIGIER AUTOMOBILES BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIGIER AUTOMOBILES BENELUX. Leave a respond for LIGIER AUTOMOBILES BENELUX. LIGIER AUTOMOBILES BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIGIER AUTOMOBILES BENELUX op de google maps. Adres en contacten LIGIER AUTOMOBILES BENELUX
Location of LIGIER AUTOMOBILES BENELUX on the google maps. Address and contacts of LIGIER AUTOMOBILES BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come LIGIER AUTOMOBILES BENELUX LIGIER AUTOMOBILES BENELUX: Loeters Jan BVBA | K.B.S. Keyboard Services SPRL | Spiessens Constructie NV | Robby BVBA | LE COMPTOIR DU STORE

Other related companies as LIGIER AUTOMOBILES BENELUX: Loeters Jan BVBA | K.B.S. Keyboard Services SPRL | Spiessens Constructie NV | Robby BVBA | LE COMPTOIR DU STORE

LIGIER AUTOMOBILES BENELUX is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is LIGIER AUTOMOBILES BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05116851806. Het bedrijf LIGIER AUTOMOBILES BENELUX bevindt zich op het adres: Hasseltsesteenweg 143,3580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 816,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LIGIER AUTOMOBILES BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIGIER AUTOMOBILES BENELUX is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIGIER AUTOMOBILES BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIGIER AUTOMOBILES BENELUX, openstaande posities, locatie van LIGIER AUTOMOBILES BENELUX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIGIER AUTOMOBILES BENELUX is a company, that was registered 1987 in Beringen region, Belgium. Full name of company is LIGIER AUTOMOBILES BENELUX, company assigned to the tax number BE05116851806. The company LIGIER AUTOMOBILES BENELUX is located at the address: Hasseltsesteenweg 143,3580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 816,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LIGIER AUTOMOBILES BENELUX were not found.
The main activity of LIGIER AUTOMOBILES BENELUX is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIGIER AUTOMOBILES BENELUX is not available. You also can look at reviews of LIGIER AUTOMOBILES BENELUX, open positions, location of LIGIER AUTOMOBILES BENELUX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIGIER AUTOMOBILES BENELUX, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIGIER AUTOMOBILES BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIGIER AUTOMOBILES BENELUX, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIGIER AUTOMOBILES BENELUX, employees, financial statistics.