LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA

Contactgegevens LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA

Regio (region): Drogenbos, België

Adres (address): Humaniteitslaan 201,1620, België

Telefoon (phone): +32 (87) 211-22-61 +32 (87) 211-22-61

Fax (fax): +32 (16) 716-51-31 +32 (16) 716-51-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA
Products information LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA

BTW identificatienummer (tax): BE02459533691
Ondernemingsnummer: 8667633056
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA
(Get full report from official database of BE for LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA
Addition kinds of activities for LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA

251201. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
344199. Vervaardigd constructiemetaal, nec | Fabricated structural metal, nec
09710202. Jacht, commercieel | Hunting, commercial
26760000. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
51820200. Sterke drank | Liquor
96510202. Arbeidsbestuursonderhandelingsraad, overheid | Labor-management negotiations board, government

Werken bij LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA in sociale netwerken
Look for responds of LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA. Laat een reactie achter voor LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA. LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA. Leave a respond for LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA. LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA op de google maps. Adres en contacten LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA
Location of LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA on the google maps. Address and contacts of LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA: Koffie Verheyen | AXE-SEXOLOGIE ASBL | VOESTERZOONS WIM | Dekempe B.V.B.A. | Explotra

Other related companies as LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA: Koffie Verheyen | AXE-SEXOLOGIE ASBL | VOESTERZOONS WIM | Dekempe B.V.B.A. | Explotra

LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Drogenbos, België. De volledige naam van het bedrijf is LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02459533691. Het bedrijf LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA bevindt zich op het adres: Humaniteitslaan 201,1620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 469,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA, openstaande posities, locatie van LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA is a company, that was registered 1990 in Drogenbos region, Belgium. Full name of company is LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA, company assigned to the tax number BE02459533691. The company LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA is located at the address: Humaniteitslaan 201,1620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 469,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA were not found.
The main activity of LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA is not available. You also can look at reviews of LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA, open positions, location of LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA, Drogenbos: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA, Drogenbos: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES DEMENAGEMENTS DE BROUWER SA, employees, financial statistics.