AXE-SEXOLOGIE ASBL

Contactgegevens AXE-SEXOLOGIE ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXE-SEXOLOGIE ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXE-SEXOLOGIE ASBL

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Wapenrustinglaan 91 Bus 1,1190, België

Telefoon (phone): 02 346 56 71; 0474 42 14 78 02 346 56 71; 0474 42 14 78

Fax (fax): 02 346 56 71 02 346 56 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXE-SEXOLOGIE ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXE-SEXOLOGIE ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXE-SEXOLOGIE ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXE-SEXOLOGIE ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXE-SEXOLOGIE ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXE-SEXOLOGIE ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXE-SEXOLOGIE ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXE-SEXOLOGIE ASBL
Products information AXE-SEXOLOGIE ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05065216064
Ondernemingsnummer: 6693115234
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AXE-SEXOLOGIE ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXE-SEXOLOGIE ASBL
(Get full report from official database of BE for AXE-SEXOLOGIE ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXE-SEXOLOGIE ASBL
Addition kinds of activities for AXE-SEXOLOGIE ASBL

3995. Begraafbakken | Burial caskets
5942. Boekwinkels | Book stores
104400. Zilveren ertsen | Silver ores
738917. Makelaarsdiensten | Brokers' services
07230404. Fruit gradering diensten | Fruit grading services
22620100. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24930201. flakeboard | Flakeboard
50430100. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment

Werken bij AXE-SEXOLOGIE ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXE-SEXOLOGIE ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXE-SEXOLOGIE ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXE-SEXOLOGIE ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Onthaal- en administratieve medewerker Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een onthaal- en administratieve medewerker (m/v) voor een bedrijf gevestigd in Diegem. Het betreft een uitzendopdracht met optie vast. De Onthaal en Administratieve Medewerker maakt deel uit van het office team en rapporteert aan de Human Resource Manager. Je bent verantwoordelijk voor zowel het onthaal als administratieve ondersteunende taken. Omschrijving van het takenpakket: - Klantvriendelijkheid uitstralen binnen de organisatie; - Het eerste aanspreekpunt voor externen. Deze taak omvat het telefonische en persoonlijke onthaal in het Nederlands, Frans en Engels - Professioneel beantwoorden van telefonische oproepen, proactief overnemen van telefoonlijnen van collega's. - Klantgerichte en professionele ontvangst van elke bezoeker naargelang de situatie (klant, leverancier, prospect of juridische instanties). - Houdt permanent toezicht op de orde en netheid op de parkings, in de cosy area, de onthaalruimtes, vergaderzalen, directiekantoor, sanitaire ruimtes (met de ondersteuning van de externe schoonmaakploeg die door de operations assistant wordt aangestuurd). Meldingen aan de gemeente: defecte straatlampen, sluikstorten, etc. - Werkt enthousiast mee aan de safety cultuur van het bedrijf en straalt dit uit. Verantwoordelijk voor een reeks administratieve en praktische taken: - In- en uitgaande post en pakketten. - Assistentie voor het wagenpark. - Voorbereiding van Purchase Orders. - Logistiek beheer van consumables. - Beheer en onderhoud van kantoorapparatuur op alle sites. - Behandeling van de post en de koerierdiensten. - Agendabeheer meetings en vergaderzalen. - Reservatie transport, catering, hotel. - Klassement. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • Student mét ervaring horeca gezocht (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een welness en sportcentrum zijn we op zoek naar een enthousiaste zaalmedewerker.

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van AXE-SEXOLOGIE ASBL in sociale netwerken
Look for responds of AXE-SEXOLOGIE ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXE-SEXOLOGIE ASBL. Laat een reactie achter voor AXE-SEXOLOGIE ASBL. AXE-SEXOLOGIE ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXE-SEXOLOGIE ASBL. Leave a respond for AXE-SEXOLOGIE ASBL. AXE-SEXOLOGIE ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXE-SEXOLOGIE ASBL op de google maps. Adres en contacten AXE-SEXOLOGIE ASBL
Location of AXE-SEXOLOGIE ASBL on the google maps. Address and contacts of AXE-SEXOLOGIE ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come AXE-SEXOLOGIE ASBL AXE-SEXOLOGIE ASBL: BESCHERMDE WERKPLAATS WAG | Olympia | Verdesign | DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL | Info Edities - Group Plus

Other related companies as AXE-SEXOLOGIE ASBL: BESCHERMDE WERKPLAATS WAG | Olympia | Verdesign | DURANT AGRICOLE ET JARDIN SPRL | Info Edities - Group Plus

AXE-SEXOLOGIE ASBL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is AXE-SEXOLOGIE ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05065216064. Het bedrijf AXE-SEXOLOGIE ASBL bevindt zich op het adres: Wapenrustinglaan 91 Bus 1,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AXE-SEXOLOGIE ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXE-SEXOLOGIE ASBL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXE-SEXOLOGIE ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXE-SEXOLOGIE ASBL, openstaande posities, locatie van AXE-SEXOLOGIE ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AXE-SEXOLOGIE ASBL is a company, that was registered 2003 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is AXE-SEXOLOGIE ASBL, company assigned to the tax number BE05065216064. The company AXE-SEXOLOGIE ASBL is located at the address: Wapenrustinglaan 91 Bus 1,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AXE-SEXOLOGIE ASBL were not found.
The main activity of AXE-SEXOLOGIE ASBL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AXE-SEXOLOGIE ASBL is not available. You also can look at reviews of AXE-SEXOLOGIE ASBL, open positions, location of AXE-SEXOLOGIE ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXE-SEXOLOGIE ASBL, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXE-SEXOLOGIE ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXE-SEXOLOGIE ASBL, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXE-SEXOLOGIE ASBL, employees, financial statistics.