Koffie Verheyen

Contactgegevens Koffie Verheyen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koffie Verheyen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koffie Verheyen

Regio (region): Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode), België

Adres (address): Bremstraat 13,3670, België

Telefoon (phone): 089 81 27 76 089 81 27 76

Fax (fax): 089 81 27 76 089 81 27 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koffie Verheyen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koffie Verheyen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koffie Verheyen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koffie Verheyen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koffie Verheyen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koffie Verheyen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koffie Verheyen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koffie Verheyen
Products information Koffie Verheyen

BTW identificatienummer (tax): BE06245971679
Ondernemingsnummer: 6207244873
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Koffie Verheyen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koffie Verheyen
(Get full report from official database of BE for Koffie Verheyen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koffie Verheyen
Addition kinds of activities for Koffie Verheyen

275908. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
809399. Specialiteiten poliklinieken, nec, nec | Specialty outpatient clinics, nec, nec
20130104. Gehaktbiefstuk, uit gekocht vlees | Corned beef, from purchased meat
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
36250209. Vacuüm relais | Vacuum relays
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds

Werken bij Koffie Verheyen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koffie Verheyen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koffie Verheyen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koffie Verheyen. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

Zoek naar antwoorden van Koffie Verheyen in sociale netwerken
Look for responds of Koffie Verheyen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koffie Verheyen. Laat een reactie achter voor Koffie Verheyen. Koffie Verheyen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koffie Verheyen. Leave a respond for Koffie Verheyen. Koffie Verheyen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koffie Verheyen op de google maps. Adres en contacten Koffie Verheyen
Location of Koffie Verheyen on the google maps. Address and contacts of Koffie Verheyen

Andere gerelateerde bedrijven als come Koffie Verheyen Koffie Verheyen: Zeppelin | NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL | Show Organisation | Mignolet G (Bureau) | BONDIS B.V.B.A

Other related companies as Koffie Verheyen: Zeppelin | NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL | Show Organisation | Mignolet G (Bureau) | BONDIS B.V.B.A

Koffie Verheyen is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode), België. De volledige naam van het bedrijf is Koffie Verheyen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06245971679. Het bedrijf Koffie Verheyen bevindt zich op het adres: Bremstraat 13,3670. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Koffie Verheyen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koffie Verheyen is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koffie Verheyen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koffie Verheyen, openstaande posities, locatie van Koffie Verheyen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koffie Verheyen is a company, that was registered 2002 in Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode) region, Belgium. Full name of company is Koffie Verheyen, company assigned to the tax number BE06245971679. The company Koffie Verheyen is located at the address: Bremstraat 13,3670. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Koffie Verheyen were not found.
The main activity of Koffie Verheyen is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Koffie Verheyen is not available. You also can look at reviews of Koffie Verheyen, open positions, location of Koffie Verheyen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koffie Verheyen, Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koffie Verheyen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koffie Verheyen, Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koffie Verheyen, employees, financial statistics.