NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL

Contactgegevens NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Verenigingstraat 56,1000, België

Telefoon (phone): 02 219 03 27 02 219 03 27

Fax (fax): 02 219 54 61 02 219 54 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL
Products information NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08053222656
Ondernemingsnummer: 3958343505
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL
(Get full report from official database of BE for NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL
Addition kinds of activities for NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
376100. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
27549914. Posters: gravure printing | Posters: gravure printing
29110505. Wegenmateriaal, bitumineus | Road materials, bituminous
36340507. Verwarmingskussens, elektrisch | Heating pads, electric
59619915. Sieraden, postorder | Jewelry, mail order
79480103. Race auto-eigenaren | Race car owners

Werken bij NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V) je rijdt met een vrachtwagen met afvalwater je rijdt met een vrachtwagen met een citerne je rijdt niet met gevaarlijke producten 

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL. Laat een reactie achter voor NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL. NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL. Leave a respond for NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL. NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL op de google maps. Adres en contacten NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL
Location of NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL on the google maps. Address and contacts of NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL: Soccer 2000 NV | Carrosserie Vanderveken SA | INDUSTRIAL LIFTING SA | Secretary Plus Management Support N.V. | Zinacor S.A.

Other related companies as NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL: Soccer 2000 NV | Carrosserie Vanderveken SA | INDUSTRIAL LIFTING SA | Secretary Plus Management Support N.V. | Zinacor S.A.

NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053222656. Het bedrijf NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL bevindt zich op het adres: Verenigingstraat 56,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL, openstaande posities, locatie van NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL is a company, that was registered 2011 in Brussel region, Belgium. Full name of company is NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL, company assigned to the tax number BE08053222656. The company NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL is located at the address: Verenigingstraat 56,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL were not found.
The main activity of NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL is not available. You also can look at reviews of NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL, open positions, location of NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL, employees, financial statistics.