SMERALDY (ETS)

Contactgegevens SMERALDY (ETS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMERALDY (ETS): address, phone, fax, email, website, opening hours

SMERALDY (ETS)

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Broekstraat 56,1070, België

Telefoon (phone): 02 523 69 48 02 523 69 48

Fax (fax): 02 520 48 41 02 520 48 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMERALDY (ETS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMERALDY (ETS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMERALDY (ETS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMERALDY (ETS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMERALDY (ETS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMERALDY (ETS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMERALDY (ETS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMERALDY (ETS)
Products information SMERALDY (ETS)

BTW identificatienummer (tax): BE01704772949
Ondernemingsnummer: 3030548095
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 504,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SMERALDY (ETS) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMERALDY (ETS)
(Get full report from official database of BE for SMERALDY (ETS))

Aanvulling soorten activiteiten voor SMERALDY (ETS)
Addition kinds of activities for SMERALDY (ETS)

249913. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
22970000. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
32720303. Betonproducten, prefab, nec | Concrete products, precast, nec
34290501. Klemmen en koppelingen, slang | Clamps and couplings, hose
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
79299907. Goochelaar | Magician

Werken bij SMERALDY (ETS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMERALDY (ETS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMERALDY (ETS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMERALDY (ETS). Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van SMERALDY (ETS) in sociale netwerken
Look for responds of SMERALDY (ETS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMERALDY (ETS). Laat een reactie achter voor SMERALDY (ETS). SMERALDY (ETS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMERALDY (ETS). Leave a respond for SMERALDY (ETS). SMERALDY (ETS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMERALDY (ETS) op de google maps. Adres en contacten SMERALDY (ETS)
Location of SMERALDY (ETS) on the google maps. Address and contacts of SMERALDY (ETS)

Andere gerelateerde bedrijven als come SMERALDY (ETS) SMERALDY (ETS): Ruelens Bouwwerken BVBA | Inst Ste-Famille d'Helmet | Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA | Fort Bouw N.V. | Nordic Centre sprl

Other related companies as SMERALDY (ETS): Ruelens Bouwwerken BVBA | Inst Ste-Famille d'Helmet | Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA | Fort Bouw N.V. | Nordic Centre sprl

SMERALDY (ETS) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is SMERALDY (ETS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01704772949. Het bedrijf SMERALDY (ETS) bevindt zich op het adres: Broekstraat 56,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 504,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SMERALDY (ETS) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMERALDY (ETS) is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMERALDY (ETS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMERALDY (ETS), openstaande posities, locatie van SMERALDY (ETS) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SMERALDY (ETS) is a company, that was registered 2017 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is SMERALDY (ETS), company assigned to the tax number BE01704772949. The company SMERALDY (ETS) is located at the address: Broekstraat 56,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 504,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SMERALDY (ETS) were not found.
The main activity of SMERALDY (ETS) is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SMERALDY (ETS) is not available. You also can look at reviews of SMERALDY (ETS), open positions, location of SMERALDY (ETS) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMERALDY (ETS), Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMERALDY (ETS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMERALDY (ETS), Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMERALDY (ETS), employees, financial statistics.