Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA

Contactgegevens Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA

Regio (region): Ronse, België

Adres (address): Elzeelsesteenweg 323,9600, België

Telefoon (phone): 055 20 92 02; 0475 41 79 88 055 20 92 02; 0475 41 79 88

Fax (fax): 055 20 92 02 055 20 92 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA
Products information Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01270263671
Ondernemingsnummer: 9066986083
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA
(Get full report from official database of BE for Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA
Addition kinds of activities for Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA

349799. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
396102. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
39960000. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
51999901. Reclame-specialiteiten | Advertising specialties
76220203. Radio reparatie winkel, nec | Radio repair shop, nec

Werken bij Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • STIJLVOLLE KELNERS HORECA EVENTS (GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar stijlvolle kelners (m/v) voor boeiende horeca-events in de regio van Gent. Studenten zijn ook welkom. In teamverband sta je in voor de zaalbediening op allerlei evenementen. Tijdens de week, tijdens het weekend, overdag, 's avonds, 's nachts... Flying Service heeft altijd werk voor jou!

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA. Laat een reactie achter voor Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA. Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA. Leave a respond for Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA. Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA op de google maps. Adres en contacten Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA
Location of Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA on the google maps. Address and contacts of Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA: Schroeders/JPSV | Bievelez SPRL | Schouteetens BVBA | Develtech SPRL | Blockx Fils S.A.

Other related companies as Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA: Schroeders/JPSV | Bievelez SPRL | Schouteetens BVBA | Develtech SPRL | Blockx Fils S.A.

Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Ronse, België. De volledige naam van het bedrijf is Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01270263671. Het bedrijf Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA bevindt zich op het adres: Elzeelsesteenweg 323,9600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 134,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA, openstaande posities, locatie van Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA is a company, that was registered 2004 in Ronse region, Belgium. Full name of company is Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA, company assigned to the tax number BE01270263671. The company Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA is located at the address: Elzeelsesteenweg 323,9600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 134,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA were not found.
The main activity of Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA is not available. You also can look at reviews of Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA, open positions, location of Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA, Ronse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA, Ronse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kerkhove Textiles Machines and Accessories BVBA, employees, financial statistics.