Centre de Médecine Spécialisé

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Centre de Médecine Spécialisé
Private companiesLegal Services • Centre de Médecine Spécialisé

Contactgegevens Centre de Médecine Spécialisé: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de Médecine Spécialisé: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de Médecine Spécialisé

Regio (region): verse steenweg 1341, België

Adres (address): e Valduc,,, België

Telefoon (phone): 1160 1160

Fax (fax): Brussel (Oudergem) Brussel (Oudergem)

E-Mail: 02 672 23 75

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de Médecine Spécialisé: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de Médecine Spécialisé"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de Médecine Spécialisé"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de Médecine Spécialisé, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de Médecine Spécialisé. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de Médecine Spécialisé, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de Médecine Spécialisé. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de Médecine Spécialisé
Products information Centre de Médecine Spécialisé

BTW identificatienummer (tax): BE02656463623
Ondernemingsnummer: 4862243652
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 285,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Centre de Médecine Spécialisé zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de Médecine Spécialisé
(Get full report from official database of BE for Centre de Médecine Spécialisé)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de Médecine Spécialisé
Addition kinds of activities for Centre de Médecine Spécialisé

496100. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
20529900. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
22530304. Jogging en opwarming pakken, breien | Jogging and warm-up suits, knit
32720502. Deurkozijnen, beton | Door frames, concrete
73890801. Mapmaking of drafting, inclusief antenne | Mapmaking or drafting, including aerial
73891706. Makelaar afdrukken | Printing broker
76991808. Spiegel reparatie winkel | Mirror repair shop
82990100. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools

Werken bij Centre de Médecine Spécialisé: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de Médecine Spécialisé: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de Médecine Spécialisé. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de Médecine Spécialisé. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Carrossier (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je voert carrosserieherstellingen uit aan de voertuigen Je zorgt voor orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer Je werkt samen met een team van bekwame en enthousiaste carrossiers Je stelt alles in staat om een maximale klantentevredenheid te bekomen Je werkt volgens de voorgeschreven procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiend, innoverend bedrijf waarvoor service en kwaliteit centraal staan.

  • Chauffeur CE (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark. Twee dagen per week vervoer je goederen naar klanten in Nederland (met overnachting). De andere dagen zal je vnl. klanten in België bevoorraden.

  • Poetshulp (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Poetsvrouw/onthaal (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BO-NESS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om in onze prive sauna en b&b gasten te ontvangen en de units te poetsen Heb jij een goed voorkomen en zorg je dat onze units en kamers er perfect uitzien dan ben jij misschien onze toekomstige medewerkster

Zoek naar antwoorden van Centre de Médecine Spécialisé in sociale netwerken
Look for responds of Centre de Médecine Spécialisé in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de Médecine Spécialisé. Laat een reactie achter voor Centre de Médecine Spécialisé. Centre de Médecine Spécialisé bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de Médecine Spécialisé. Leave a respond for Centre de Médecine Spécialisé. Centre de Médecine Spécialisé on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de Médecine Spécialisé op de google maps. Adres en contacten Centre de Médecine Spécialisé
Location of Centre de Médecine Spécialisé on the google maps. Address and contacts of Centre de Médecine Spécialisé

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de Médecine Spécialisé Centre de Médecine Spécialisé: Rioleringswerken Lathouwers-Jansegers | ACTIVE SPRL | Locus Contractors BVBA | BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS | Sobelgra N.V.

Other related companies as Centre de Médecine Spécialisé: Rioleringswerken Lathouwers-Jansegers | ACTIVE SPRL | Locus Contractors BVBA | BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS | Sobelgra N.V.

Centre de Médecine Spécialisé is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio verse steenweg 1341, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de Médecine Spécialisé, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02656463623. Het bedrijf Centre de Médecine Spécialisé bevindt zich op het adres: e Valduc,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 285,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Centre de Médecine Spécialisé zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre de Médecine Spécialisé is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de Médecine Spécialisé is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de Médecine Spécialisé, openstaande posities, locatie van Centre de Médecine Spécialisé op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 02 672 23 75

Centre de Médecine Spécialisé is a company, that was registered 2012 in verse steenweg 1341 region, Belgium. Full name of company is Centre de Médecine Spécialisé, company assigned to the tax number BE02656463623. The company Centre de Médecine Spécialisé is located at the address: e Valduc,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 285,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Centre de Médecine Spécialisé were not found.
The main activity of Centre de Médecine Spécialisé is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de Médecine Spécialisé is not available. You also can look at reviews of Centre de Médecine Spécialisé, open positions, location of Centre de Médecine Spécialisé on the map. For more information, write us to email 02 672 23 75

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de Médecine Spécialisé, verse steenweg 1341: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de Médecine Spécialisé, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de Médecine Spécialisé, verse steenweg 1341: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de Médecine Spécialisé, employees, financial statistics.