BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS
Private companiesLegal Services • BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS

Contactgegevens BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS

Regio (region): Zwevegem, België

Adres (address): Beekstraat 52,8550, België

Telefoon (phone): 056 75 78 51 056 75 78 51

Fax (fax): +32 (2) 163-56-18 +32 (2) 163-56-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS
Products information BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS

BTW identificatienummer (tax): BE09954956054
Ondernemingsnummer: 7314666748
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS
(Get full report from official database of BE for BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS
Addition kinds of activities for BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS

382907. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
26760203. Tampons, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Tampons, sanitary: made from purchased paper
32110300. Bouwglas | Construction glass
36779900. Elektronische spoelen en transformatoren, nec | Electronic coils and transformers, nec
83229904. Reishulp | Travelers' aid
87330203. Educatief onderzoeksbureau | Educational research agency

Werken bij BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS in sociale netwerken
Look for responds of BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS. Laat een reactie achter voor BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS. BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS. Leave a respond for BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS. BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS op de google maps. Adres en contacten BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS
Location of BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS on the google maps. Address and contacts of BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS

Andere gerelateerde bedrijven als come BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS: EDDY FIETSEN | Cabriokappen Giovanni BVBA | DENDERWOOD NV | Leysmans Lifttechniek | Tuin & Design

Other related companies as BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS: EDDY FIETSEN | Cabriokappen Giovanni BVBA | DENDERWOOD NV | Leysmans Lifttechniek | Tuin & Design

BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Zwevegem, België. De volledige naam van het bedrijf is BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09954956054. Het bedrijf BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS bevindt zich op het adres: Beekstraat 52,8550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS, openstaande posities, locatie van BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS is a company, that was registered 2003 in Zwevegem region, Belgium. Full name of company is BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS, company assigned to the tax number BE09954956054. The company BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS is located at the address: Beekstraat 52,8550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS were not found.
The main activity of BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS is not available. You also can look at reviews of BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS, open positions, location of BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS, Zwevegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS, Zwevegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALLONVAARTEN/ SKYVIEW BALLOONS, employees, financial statistics.