ACTIVE SPRL

Contactgegevens ACTIVE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTIVE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTIVE SPRL

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Rue Culée 70,1410, België

Telefoon (phone): 02 478 86 42; 0475 41 15 05 02 478 86 42; 0475 41 15 05

Fax (fax): 02 354 79 67 02 354 79 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTIVE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTIVE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTIVE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTIVE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTIVE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTIVE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTIVE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTIVE SPRL
Products information ACTIVE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04498596191
Ondernemingsnummer: 7612945556
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ACTIVE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTIVE SPRL
(Get full report from official database of BE for ACTIVE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTIVE SPRL
Addition kinds of activities for ACTIVE SPRL

275299. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
20460303. dextrine | Dextrine
35310702. Grinders, steen: draagbaar | Grinders, stone: portable
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
59959901. Contactlenzen, voorschrift | Contact lenses, prescription
86999904. Liefdadigheidsorganisatie | Charitable organization

Werken bij ACTIVE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTIVE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTIVE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTIVE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

  • Projectingenieur Bouwkunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontwerp en de bouw van drinkwaterinstallaties, zoals waterproductiecentra, reservoirs en watertorens. De te realiseren projecten zijn zeer divers en kunnen zowel renovaties en optimalisaties van bestaande installaties zijn, als volledige nieuwbouwprojecten. Deze projecten werk je uit binnen een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers en aannemersbedrijven. Als projectingenieur sta je in voor het leiden van projecten voor de realisatie van aanpassingen, renovatie en nieuwbouw van installaties voor de productie, transport en opslag van water. Je bent verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering van de werken, alsook voor de finale indienststelling. Op dit moment zijn we op zoek naar een ingenieur voor projecten die voornamelijk in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant zijn gesitueerd. Voornaamste opdrachten • Je werkt de detailengineering uit (ontwerp t.e.m. de opmaak van plannen, bestek en andere aanbestedingsdocumenten) van de nieuwe waterbehandeling- opslag- en/of pompinstallaties. Dit omvat: o voor de discipline elektromechanica omvat dit het in kaart brengen van de procescomponenten, het hydraulisch en mechanisch ontwerp, het ontwerp van laagspannings- en middenspanningsinstallaties, de uitwerking van concepten voor processturingen,… o voor de discipline bouwkunde omvat dit het vertalen van de ontwerptekeningen van de architect naar een bouwkundig ontwerp, het bepalen van de toe te passen bouwtechnieken, het vooronderzoek van de stabiliteitsaspecten van het gebouw,… o … • Je staat in voor de planning en de volledige coördinatie van de toegewezen projecten: o ontwerpen opmaken en tekenwerk begeleiden, o de volledige gunningsprocedure aansturen, o de planning en het budget opmaken, o de uitvoering van de werven en de indienststelling opvolgen, o de werkzaamheden van het projectteam operationeel organiseren, o de projectcommunicatie en -administratie organiseren, o … • Je stuurt de processen van ontwerp en uitvoering op het gebied van bouwveiligheid, milieuregelgeving en andere wettelijke normeringen. • Je staat in voor de overkoepelende coördinatie van samenlopende of opeenvolgende projecten binnen het grotere bouwproject; • Naast de aansturing van je eigen projecten, voer je knelpuntanalyses uit van bestaande infrastructuren en processen, werk je voorstellen voor herstellingen of verbeteringen uit, bestudeer je nieuwe technische concepten en onderhoudsmethodieken, … • Je werkt mee aan het opstellen van richtlijnen, technische fiches, … met betrekking tot de standaardisatie van materialen, machines, enz. van technische installaties en infrastructuren en met het oog op de uniformisering van werkprocessen.

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van ACTIVE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ACTIVE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTIVE SPRL. Laat een reactie achter voor ACTIVE SPRL. ACTIVE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTIVE SPRL. Leave a respond for ACTIVE SPRL. ACTIVE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTIVE SPRL op de google maps. Adres en contacten ACTIVE SPRL
Location of ACTIVE SPRL on the google maps. Address and contacts of ACTIVE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTIVE SPRL ACTIVE SPRL: Tegendruk Drukkerskollektief CV | ATELIER DU NORD NV | Gebr Van Goethem | Lowe Lintas Partners S.A. | ESPACE TECHNOLOGY

Other related companies as ACTIVE SPRL: Tegendruk Drukkerskollektief CV | ATELIER DU NORD NV | Gebr Van Goethem | Lowe Lintas Partners S.A. | ESPACE TECHNOLOGY

ACTIVE SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTIVE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04498596191. Het bedrijf ACTIVE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Culée 70,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 350,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ACTIVE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTIVE SPRL is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTIVE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTIVE SPRL, openstaande posities, locatie van ACTIVE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTIVE SPRL is a company, that was registered 1999 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is ACTIVE SPRL, company assigned to the tax number BE04498596191. The company ACTIVE SPRL is located at the address: Rue Culée 70,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 350,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ACTIVE SPRL were not found.
The main activity of ACTIVE SPRL is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTIVE SPRL is not available. You also can look at reviews of ACTIVE SPRL, open positions, location of ACTIVE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTIVE SPRL, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTIVE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTIVE SPRL, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTIVE SPRL, employees, financial statistics.