A.A. Danny De Beukelaer

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • A.A. Danny De Beukelaer
Private companiesFurniture and Fixtures • A.A. Danny De Beukelaer

Contactgegevens A.A. Danny De Beukelaer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A. Danny De Beukelaer: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A. Danny De Beukelaer

Regio (region): Wuustwezel, België

Adres (address): Vloeikensstraat 1-3,2990, België

Telefoon (phone): 03 669 54 71; 0476 23 66 82; 0476 32 78 94 03 669 54 71; 0476 23 66 82; 0476 32 78 94

Fax (fax): 03 667 61 71 03 667 61 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A. Danny De Beukelaer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A. Danny De Beukelaer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A. Danny De Beukelaer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A. Danny De Beukelaer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A. Danny De Beukelaer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A. Danny De Beukelaer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A. Danny De Beukelaer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A. Danny De Beukelaer
Products information A.A. Danny De Beukelaer

BTW identificatienummer (tax): BE01489440917
Ondernemingsnummer: 4907012939
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.A. Danny De Beukelaer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A. Danny De Beukelaer
(Get full report from official database of BE for A.A. Danny De Beukelaer)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A. Danny De Beukelaer
Addition kinds of activities for A.A. Danny De Beukelaer

2451. Mobiele huizen | Mobile homes
016103. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
14999921. Wollastoniet mijnbouw | Wollastonite mining
17420104. Pleisterwerk, gewoon of sierlijk | Plastering, plain or ornamental
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
24499900. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural

Werken bij A.A. Danny De Beukelaer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A. Danny De Beukelaer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A. Danny De Beukelaer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A. Danny De Beukelaer. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Salons CORTINA (Wevelgem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • Studiebegeleider wiskunde/statistiek (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor wiskunde en/of statistiek aan studenten uit 1e of 2e (soms 3e) bachelor van verschillende richtingen (hogeschool en universiteit). De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

  • zaalmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Serveren van drank en gerechten in restaurant

Zoek naar antwoorden van A.A. Danny De Beukelaer in sociale netwerken
Look for responds of A.A. Danny De Beukelaer in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A. Danny De Beukelaer. Laat een reactie achter voor A.A. Danny De Beukelaer. A.A. Danny De Beukelaer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A. Danny De Beukelaer. Leave a respond for A.A. Danny De Beukelaer. A.A. Danny De Beukelaer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A. Danny De Beukelaer op de google maps. Adres en contacten A.A. Danny De Beukelaer
Location of A.A. Danny De Beukelaer on the google maps. Address and contacts of A.A. Danny De Beukelaer

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A. Danny De Beukelaer A.A. Danny De Beukelaer: VDG Engineering BVBA | CMS sa (Confort Multi-Services) | Bodart & Gonay SA | Barre Decor plus SA | Saey nv

Other related companies as A.A. Danny De Beukelaer: VDG Engineering BVBA | CMS sa (Confort Multi-Services) | Bodart & Gonay SA | Barre Decor plus SA | Saey nv

A.A. Danny De Beukelaer is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Wuustwezel, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A. Danny De Beukelaer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01489440917. Het bedrijf A.A. Danny De Beukelaer bevindt zich op het adres: Vloeikensstraat 1-3,2990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.A. Danny De Beukelaer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A. Danny De Beukelaer is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A. Danny De Beukelaer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A. Danny De Beukelaer, openstaande posities, locatie van A.A. Danny De Beukelaer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A. Danny De Beukelaer is a company, that was registered 1991 in Wuustwezel region, Belgium. Full name of company is A.A. Danny De Beukelaer, company assigned to the tax number BE01489440917. The company A.A. Danny De Beukelaer is located at the address: Vloeikensstraat 1-3,2990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.A. Danny De Beukelaer were not found.
The main activity of A.A. Danny De Beukelaer is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A. Danny De Beukelaer is not available. You also can look at reviews of A.A. Danny De Beukelaer, open positions, location of A.A. Danny De Beukelaer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A. Danny De Beukelaer, Wuustwezel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A. Danny De Beukelaer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A. Danny De Beukelaer, Wuustwezel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A. Danny De Beukelaer, employees, financial statistics.