CMS sa (Confort Multi-Services)

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • CMS sa (Confort Multi-Services)
Private companiesFurniture and Fixtures • CMS sa (Confort Multi-Services)

Contactgegevens CMS sa (Confort Multi-Services): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CMS sa (Confort Multi-Services): address, phone, fax, email, website, opening hours

CMS sa (Confort Multi-Services)

Regio (region): Wavre (Limal), België

Adres (address): Résidence de l'Ourthe 20 Bus 9,1300, België

Telefoon (phone): 010 41 98 65; 065 84 56 13 010 41 98 65; 065 84 56 13

Fax (fax): +32 (16) 514-10-43 +32 (16) 514-10-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CMS sa (Confort Multi-Services): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CMS sa (Confort Multi-Services)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CMS sa (Confort Multi-Services)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CMS sa (Confort Multi-Services), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CMS sa (Confort Multi-Services). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CMS sa (Confort Multi-Services), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CMS sa (Confort Multi-Services). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CMS sa (Confort Multi-Services)
Products information CMS sa (Confort Multi-Services)

BTW identificatienummer (tax): BE03956695556
Ondernemingsnummer: 4138793945
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CMS sa (Confort Multi-Services) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CMS sa (Confort Multi-Services)
(Get full report from official database of BE for CMS sa (Confort Multi-Services))

Aanvulling soorten activiteiten voor CMS sa (Confort Multi-Services)
Addition kinds of activities for CMS sa (Confort Multi-Services)

207701. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
225802. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
24510100. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
28330301. Penicilline: bulk, ongecompliceerd | Penicillin: bulk, uncompounded
32110300. Bouwglas | Construction glass
38250104. Bleed control cabinets (motortesters) | Bleed control cabinets (engine testers)
52610301. Kerstbomen (natuurlijk) | Christmas trees (natural)
73129900. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec

Werken bij CMS sa (Confort Multi-Services): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CMS sa (Confort Multi-Services): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CMS sa (Confort Multi-Services). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CMS sa (Confort Multi-Services). Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • RUITENWASSER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Tielt zoeken wij een voltijds ruitenwasser. Je werkt op verplaatsing en vertrekt telkens van aan het bedrijf, dit alleen of in een team van 2.

  • Kassa/Aanvullen Supermarkt regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt elke klant met een glimlach Je luistert naar wat de klant nodig heeft Je voert zowel kassa uit als het aanvullen van rekken. Bij interesse word je ook bij onze afdeling vlees/charcuterie ingeschakeld (geen must) Je springt bij waar nodig je zorgt ervoor dat jouw afdeling steeds netjes en proper is

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • Sales Promotor @ Media Markt (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Tu es passionné par la photographie? Tu es photographe amateur et tu aimes la vente? Tu es étudiant en photographie ou en Multimedia? Alors, ce qui suit pourrait certainement t’intéresser… ➔ Nous recherchons des Sales Promotors pour notre client Panasonic. En tant que Sales Promotor, tu seras responsable de la démonstration des produits de la marque Panasonic dans un des magasins Media Markt de ta région. Tu approcheras de manière proactive les clients et tu les renseigneras avec enthousiasme sur les produits comme l’appareil photo GX80 ou les téléviseurs de technologie 4K. Profil recherché Tu es étudiant en photographie ou tu possèdes une affinité avec les produits Multimedia. Tu as un sens commercial. Tu es orienté client.  Tu es disponible le vendredi et samedi. Une première expérience dans la vente de produits Multimedia ou en Retail est un plus.  Nous offrons Un salaire compétitif accompagné d’une indemnité de déplacement Un travail dans votre propre région avec un planning fixe  Une formation sur les produits Panasonic Une première expérience commerciale qui sera un atout sur ton C.V. Intéressé? Alors n’attends plus ! Envoie ton CV à Think and Go et convaincs nous de ta passion !

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

Zoek naar antwoorden van CMS sa (Confort Multi-Services) in sociale netwerken
Look for responds of CMS sa (Confort Multi-Services) in social networks

Lees alle opmerkingen voor CMS sa (Confort Multi-Services). Laat een reactie achter voor CMS sa (Confort Multi-Services). CMS sa (Confort Multi-Services) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CMS sa (Confort Multi-Services). Leave a respond for CMS sa (Confort Multi-Services). CMS sa (Confort Multi-Services) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CMS sa (Confort Multi-Services) op de google maps. Adres en contacten CMS sa (Confort Multi-Services)
Location of CMS sa (Confort Multi-Services) on the google maps. Address and contacts of CMS sa (Confort Multi-Services)

Andere gerelateerde bedrijven als come CMS sa (Confort Multi-Services) CMS sa (Confort Multi-Services): Jacobs Drukkerij | BROTHER-SIMPLEX | Appelmans ACE Bouw | Ion Networks NV | Ecolas N.V.

Other related companies as CMS sa (Confort Multi-Services): Jacobs Drukkerij | BROTHER-SIMPLEX | Appelmans ACE Bouw | Ion Networks NV | Ecolas N.V.

CMS sa (Confort Multi-Services) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Wavre (Limal), België. De volledige naam van het bedrijf is CMS sa (Confort Multi-Services), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03956695556. Het bedrijf CMS sa (Confort Multi-Services) bevindt zich op het adres: Résidence de l'Ourthe 20 Bus 9,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CMS sa (Confort Multi-Services) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CMS sa (Confort Multi-Services) is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CMS sa (Confort Multi-Services) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CMS sa (Confort Multi-Services), openstaande posities, locatie van CMS sa (Confort Multi-Services) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CMS sa (Confort Multi-Services) is a company, that was registered 1989 in Wavre (Limal) region, Belgium. Full name of company is CMS sa (Confort Multi-Services), company assigned to the tax number BE03956695556. The company CMS sa (Confort Multi-Services) is located at the address: Résidence de l'Ourthe 20 Bus 9,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CMS sa (Confort Multi-Services) were not found.
The main activity of CMS sa (Confort Multi-Services) is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CMS sa (Confort Multi-Services) is not available. You also can look at reviews of CMS sa (Confort Multi-Services), open positions, location of CMS sa (Confort Multi-Services) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CMS sa (Confort Multi-Services), Wavre (Limal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CMS sa (Confort Multi-Services), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CMS sa (Confort Multi-Services), Wavre (Limal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CMS sa (Confort Multi-Services), employees, financial statistics.