Barre Decor plus SA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Barre Decor plus SA
Private companiesFurniture and Fixtures • Barre Decor plus SA

Contactgegevens Barre Decor plus SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Barre Decor plus SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Barre Decor plus SA

Regio (region): Mons, 1410 - BE, België

Adres (address): Gabriellalaan 10, België

Telefoon (phone): 32-2-3575151 32-2-3575151

Fax (fax): 32-2-3575161 32-2-3575161

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Barre Decor plus SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Barre Decor plus SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Barre Decor plus SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Barre Decor plus SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Barre Decor plus SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Barre Decor plus SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Barre Decor plus SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Barre Decor plus SA
Products information Barre Decor plus SA

BTW identificatienummer (tax): BE03431823730
Ondernemingsnummer: 9837677001
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Barre Decor plus SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Barre Decor plus SA
(Get full report from official database of BE for Barre Decor plus SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Barre Decor plus SA
Addition kinds of activities for Barre Decor plus SA

2599. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
072499. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
12310000. Antracietwinning | Anthracite mining
25110604. Stands, huishouden, nec: hout | Stands, household, nec: wood
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
72990702. Rustruimte operatie | Rest room operation

Werken bij Barre Decor plus SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Barre Decor plus SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Barre Decor plus SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Barre Decor plus SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • chauffeur C (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

Zoek naar antwoorden van Barre Decor plus SA in sociale netwerken
Look for responds of Barre Decor plus SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Barre Decor plus SA. Laat een reactie achter voor Barre Decor plus SA. Barre Decor plus SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Barre Decor plus SA. Leave a respond for Barre Decor plus SA. Barre Decor plus SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Barre Decor plus SA op de google maps. Adres en contacten Barre Decor plus SA
Location of Barre Decor plus SA on the google maps. Address and contacts of Barre Decor plus SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Barre Decor plus SA Barre Decor plus SA: Leen Offsetdruk NV | VAN VYNCKT ROBERT-INRICHTINGEN | R.T.O.C. REPRO BVBA | Advocatenkantoor A. Flieger | SCS Europe Bvba

Other related companies as Barre Decor plus SA: Leen Offsetdruk NV | VAN VYNCKT ROBERT-INRICHTINGEN | R.T.O.C. REPRO BVBA | Advocatenkantoor A. Flieger | SCS Europe Bvba

Barre Decor plus SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Mons, 1410 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Barre Decor plus SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03431823730. Het bedrijf Barre Decor plus SA bevindt zich op het adres: Gabriellalaan 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 613,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Barre Decor plus SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Barre Decor plus SA is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Barre Decor plus SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Barre Decor plus SA, openstaande posities, locatie van Barre Decor plus SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Barre Decor plus SA is a company, that was registered 1985 in Mons, 1410 - BE region, Belgium. Full name of company is Barre Decor plus SA, company assigned to the tax number BE03431823730. The company Barre Decor plus SA is located at the address: Gabriellalaan 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 613,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Barre Decor plus SA were not found.
The main activity of Barre Decor plus SA is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Barre Decor plus SA is not available. You also can look at reviews of Barre Decor plus SA, open positions, location of Barre Decor plus SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Barre Decor plus SA, Mons, 1410 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Barre Decor plus SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Barre Decor plus SA, Mons, 1410 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Barre Decor plus SA, employees, financial statistics.