R.T.O.C. REPRO BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • R.T.O.C. REPRO BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • R.T.O.C. REPRO BVBA

Contactgegevens R.T.O.C. REPRO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.T.O.C. REPRO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.T.O.C. REPRO BVBA

Regio (region): Heusden-Zolder (Zolder), België

Adres (address): Onze-Lieve-Vrouwstraat 92-94,3550, België

Telefoon (phone): 011 53 38 54 011 53 38 54

Fax (fax): 011 53 65 02 011 53 65 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.T.O.C. REPRO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.T.O.C. REPRO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.T.O.C. REPRO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.T.O.C. REPRO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.T.O.C. REPRO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.T.O.C. REPRO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.T.O.C. REPRO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.T.O.C. REPRO BVBA
Products information R.T.O.C. REPRO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07857940673
Ondernemingsnummer: 8070800781
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in R.T.O.C. REPRO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.T.O.C. REPRO BVBA
(Get full report from official database of BE for R.T.O.C. REPRO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.T.O.C. REPRO BVBA
Addition kinds of activities for R.T.O.C. REPRO BVBA

3692. Primaire batterijen, droog en nat | Primary batteries, dry and wet
799904. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation
17110405. Warmteverwarming en airconditioning aannemer | Warm air heating and air conditioning contractor
35410101. Boormolens | Boring mills
89990601. Christelijke wetenschappelijke docenten | Christian science lecturers

Werken bij R.T.O.C. REPRO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.T.O.C. REPRO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.T.O.C. REPRO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.T.O.C. REPRO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Keukenadviseur (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: STEVENS MEUBEL

    Type: Vaste Job

    Advies, verkoop en opmetingen ter plaatse bij de klant. Opvolging van de dossiers.

  • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van R.T.O.C. REPRO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of R.T.O.C. REPRO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.T.O.C. REPRO BVBA. Laat een reactie achter voor R.T.O.C. REPRO BVBA. R.T.O.C. REPRO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.T.O.C. REPRO BVBA. Leave a respond for R.T.O.C. REPRO BVBA. R.T.O.C. REPRO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.T.O.C. REPRO BVBA op de google maps. Adres en contacten R.T.O.C. REPRO BVBA
Location of R.T.O.C. REPRO BVBA on the google maps. Address and contacts of R.T.O.C. REPRO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come R.T.O.C. REPRO BVBA R.T.O.C. REPRO BVBA: ATELIER DU CYCLE (L') | Oceanis Travel | Icrea | Texim Belgium N.V. | Multi-fix

Other related companies as R.T.O.C. REPRO BVBA: ATELIER DU CYCLE (L') | Oceanis Travel | Icrea | Texim Belgium N.V. | Multi-fix

R.T.O.C. REPRO BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder (Zolder), België. De volledige naam van het bedrijf is R.T.O.C. REPRO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07857940673. Het bedrijf R.T.O.C. REPRO BVBA bevindt zich op het adres: Onze-Lieve-Vrouwstraat 92-94,3550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in R.T.O.C. REPRO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R.T.O.C. REPRO BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.T.O.C. REPRO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.T.O.C. REPRO BVBA, openstaande posities, locatie van R.T.O.C. REPRO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R.T.O.C. REPRO BVBA is a company, that was registered 1986 in Heusden-Zolder (Zolder) region, Belgium. Full name of company is R.T.O.C. REPRO BVBA, company assigned to the tax number BE07857940673. The company R.T.O.C. REPRO BVBA is located at the address: Onze-Lieve-Vrouwstraat 92-94,3550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in R.T.O.C. REPRO BVBA were not found.
The main activity of R.T.O.C. REPRO BVBA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of R.T.O.C. REPRO BVBA is not available. You also can look at reviews of R.T.O.C. REPRO BVBA, open positions, location of R.T.O.C. REPRO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.T.O.C. REPRO BVBA, Heusden-Zolder (Zolder): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.T.O.C. REPRO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.T.O.C. REPRO BVBA, Heusden-Zolder (Zolder): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.T.O.C. REPRO BVBA, employees, financial statistics.