Texim Belgium N.V.

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Texim Belgium N.V.
Private companiesFurniture and Fixtures • Texim Belgium N.V.

Contactgegevens Texim Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Texim Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Texim Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrieweg-Noord 1151, B-3660 Opglabbeek, België

Telefoon (phone): (089) 854555 (089) 854555

Fax (fax): (089) 854551 (089) 854551

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Texim Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Texim Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Texim Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Texim Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Texim Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Texim Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Texim Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Texim Belgium N.V.
Products information Texim Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08304809570
Ondernemingsnummer: 8837371826
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Texim Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Texim Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Texim Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Texim Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Texim Belgium N.V.

203800. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
506305. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
20990101. Ahornsiroop | Maple syrup
30890610. Lamineren van kunststoffen | Laminating of plastics
34419904. Vloerplaten, metaal | Floor jacks, metal
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
50740304. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
50879910. Stressreducerende apparatuur, elektrisch | Stress reducing equipment, electric
87429900. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec

Werken bij Texim Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Texim Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Texim Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Texim Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van Texim Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Texim Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Texim Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Texim Belgium N.V.. Texim Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Texim Belgium N.V.. Leave a respond for Texim Belgium N.V.. Texim Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Texim Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Texim Belgium N.V.
Location of Texim Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Texim Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Texim Belgium N.V. Texim Belgium N.V.: Rexel Belgium NV | Le Mas Kommilfoo | Asklepios Marketing & Communications | Arass Suite Hotel NV | Zo-Te-Zien BVBA

Other related companies as Texim Belgium N.V.: Rexel Belgium NV | Le Mas Kommilfoo | Asklepios Marketing & Communications | Arass Suite Hotel NV | Zo-Te-Zien BVBA

Texim Belgium N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Texim Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08304809570. Het bedrijf Texim Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Industrieweg-Noord 1151, B-3660 Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Texim Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Texim Belgium N.V. is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Texim Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Texim Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Texim Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Texim Belgium N.V. is a company, that was registered 2013 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Texim Belgium N.V., company assigned to the tax number BE08304809570. The company Texim Belgium N.V. is located at the address: Industrieweg-Noord 1151, B-3660 Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Texim Belgium N.V. were not found.
The main activity of Texim Belgium N.V. is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Texim Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Texim Belgium N.V., open positions, location of Texim Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Texim Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Texim Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Texim Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Texim Belgium N.V., employees, financial statistics.