Advocatenkantoor A. Flieger

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Advocatenkantoor A. Flieger
Private companiesFurniture and Fixtures • Advocatenkantoor A. Flieger

Contactgegevens Advocatenkantoor A. Flieger: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advocatenkantoor A. Flieger: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advocatenkantoor A. Flieger

Regio (region): Antwerpen, Eur 2018 - BE, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 32, België

Telefoon (phone): 32 3 232 77 66 32 3 232 77 66

Fax (fax): 32 3 216 18 44 32 3 216 18 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advocatenkantoor A. Flieger: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advocatenkantoor A. Flieger"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advocatenkantoor A. Flieger"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advocatenkantoor A. Flieger, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advocatenkantoor A. Flieger. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advocatenkantoor A. Flieger, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advocatenkantoor A. Flieger. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advocatenkantoor A. Flieger
Products information Advocatenkantoor A. Flieger

BTW identificatienummer (tax): BE05137176513
Ondernemingsnummer: 5101745605
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Advocatenkantoor A. Flieger zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advocatenkantoor A. Flieger
(Get full report from official database of BE for Advocatenkantoor A. Flieger)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advocatenkantoor A. Flieger
Addition kinds of activities for Advocatenkantoor A. Flieger

20150403. Spel, klein: verwerkt, fris | Game, small: processed, fresh
34710106. Goudplaten | Gold plating
35450312. Diamant dressing en wielverhinderende bijlagen | Diamond dressing and wheel crushing attachments
50470307. Incontinente zorgproducten en benodigdheden | Incontinent care products and supplies
57229901. Apparaat onderdelen | Appliance parts
59320103. Huishoudelijke apparaten, gebruikt | Household appliances, used

Werken bij Advocatenkantoor A. Flieger: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advocatenkantoor A. Flieger: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advocatenkantoor A. Flieger. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advocatenkantoor A. Flieger. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET PREPAREEKE

    Type: Studentenjob

    In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van Advocatenkantoor A. Flieger in sociale netwerken
Look for responds of Advocatenkantoor A. Flieger in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advocatenkantoor A. Flieger. Laat een reactie achter voor Advocatenkantoor A. Flieger. Advocatenkantoor A. Flieger bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advocatenkantoor A. Flieger. Leave a respond for Advocatenkantoor A. Flieger. Advocatenkantoor A. Flieger on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advocatenkantoor A. Flieger op de google maps. Adres en contacten Advocatenkantoor A. Flieger
Location of Advocatenkantoor A. Flieger on the google maps. Address and contacts of Advocatenkantoor A. Flieger

Andere gerelateerde bedrijven als come Advocatenkantoor A. Flieger Advocatenkantoor A. Flieger: Boring Systems | Grando-Massin SA | Kustom | ROYAL SYNDICAT D'INITIATIVE ASBL | Onthaalhuis Albatros

Other related companies as Advocatenkantoor A. Flieger: Boring Systems | Grando-Massin SA | Kustom | ROYAL SYNDICAT D'INITIATIVE ASBL | Onthaalhuis Albatros

Advocatenkantoor A. Flieger is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Antwerpen, Eur 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Advocatenkantoor A. Flieger, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05137176513. Het bedrijf Advocatenkantoor A. Flieger bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 32. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 384,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Advocatenkantoor A. Flieger zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advocatenkantoor A. Flieger is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advocatenkantoor A. Flieger is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advocatenkantoor A. Flieger, openstaande posities, locatie van Advocatenkantoor A. Flieger op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Advocatenkantoor A. Flieger is a company, that was registered 1989 in Antwerpen, Eur 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is Advocatenkantoor A. Flieger, company assigned to the tax number BE05137176513. The company Advocatenkantoor A. Flieger is located at the address: Mechelsesteenweg 32. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 384,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Advocatenkantoor A. Flieger were not found.
The main activity of Advocatenkantoor A. Flieger is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Advocatenkantoor A. Flieger is not available. You also can look at reviews of Advocatenkantoor A. Flieger, open positions, location of Advocatenkantoor A. Flieger on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advocatenkantoor A. Flieger, Antwerpen, Eur 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advocatenkantoor A. Flieger, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advocatenkantoor A. Flieger, Antwerpen, Eur 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advocatenkantoor A. Flieger, employees, financial statistics.