Troch Sprint

Contactgegevens Troch Sprint: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Troch Sprint: address, phone, fax, email, website, opening hours

Troch Sprint

Regio (region): Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Adres (address): Emanuel Hielstraat 94,9200, België

Telefoon (phone): 0477 13 12 69 0477 13 12 69

Fax (fax): 052 20 02 05 052 20 02 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Troch Sprint: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Troch Sprint"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Troch Sprint"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Troch Sprint, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Troch Sprint. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Troch Sprint, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Troch Sprint. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Troch Sprint
Products information Troch Sprint

BTW identificatienummer (tax): BE03098937988
Ondernemingsnummer: 1809967041
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Troch Sprint zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Troch Sprint
(Get full report from official database of BE for Troch Sprint)

Aanvulling soorten activiteiten voor Troch Sprint
Addition kinds of activities for Troch Sprint

391499. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
26210606. Papeteries | Papeteries
27520203. Circulaires, gelithografeerd | Circulars, lithographed
27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
28420200. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
28990205. Rode olie (oliezuur) | Red oil (oleic acid)
73499904. Telefooncel schoonmaken en onderhoud | Telephone booth cleaning and maintenance
79220300. Theatrale bedrijven | Theatrical companies

Werken bij Troch Sprint: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Troch Sprint: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Troch Sprint. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Troch Sprint. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen ( Oudenaarde-Ronse-Brakel) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Michael Page - Systems Analyst (Interim Management Contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Progress your career as a Systems Analyst (Interim Management) within an international recognised structure that will employ you for the next 2-3 years. Willingness to travel abroad (20%) in London, Antwerp or Gent. Flexible work is definitely approved Client Details Our client is an international corporation which did grow through several mergers and acquisitions. Description As a Systems Analyst, your tasks are the following: Work with local users in order to get information on the use of applications Steer application vendors during on-site installation and application migration projects Determine architecture of applications used at the local site Steer local go-live troubleshooting of application configuration ... Profile The required key qualifications for the Systems Analysts are the following: Bachelor degree in Computer Science Expertise troubleshooting application issues Min. 6 years of experience Fluent in English, Dutch is an asset ... Job Offer This opportunity as Systems Analyst offers you an attractive package, a relevant experience in a challenging international and enthusiastic company. As explained above, flexible work is definitely approved.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van Troch Sprint in sociale netwerken
Look for responds of Troch Sprint in social networks

Lees alle opmerkingen voor Troch Sprint. Laat een reactie achter voor Troch Sprint. Troch Sprint bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Troch Sprint. Leave a respond for Troch Sprint. Troch Sprint on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Troch Sprint op de google maps. Adres en contacten Troch Sprint
Location of Troch Sprint on the google maps. Address and contacts of Troch Sprint

Andere gerelateerde bedrijven als come Troch Sprint Troch Sprint: Boulangé C Cab Avocats | Académie Royale des Beaux-Arts | A T Architecten | Feryn New International | VADEMECUM gcv

Other related companies as Troch Sprint: Boulangé C Cab Avocats | Académie Royale des Beaux-Arts | A T Architecten | Feryn New International | VADEMECUM gcv

Troch Sprint is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België. De volledige naam van het bedrijf is Troch Sprint, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03098937988. Het bedrijf Troch Sprint bevindt zich op het adres: Emanuel Hielstraat 94,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 485,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Troch Sprint zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Troch Sprint is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Troch Sprint is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Troch Sprint, openstaande posities, locatie van Troch Sprint op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Troch Sprint is a company, that was registered 2012 in Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde) region, Belgium. Full name of company is Troch Sprint, company assigned to the tax number BE03098937988. The company Troch Sprint is located at the address: Emanuel Hielstraat 94,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 485,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Troch Sprint were not found.
The main activity of Troch Sprint is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Troch Sprint is not available. You also can look at reviews of Troch Sprint, open positions, location of Troch Sprint on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Troch Sprint, Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Troch Sprint, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Troch Sprint, Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Troch Sprint, employees, financial statistics.