Feryn New International

Contactgegevens Feryn New International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Feryn New International: address, phone, fax, email, website, opening hours

Feryn New International

Regio (region): B-2830 - NA - BELGIUM, België

Adres (address): E. Vandeveldestraat 136 - - Willebroek, België

Telefoon (phone): (32) 3 290 0211 (32) 3 290 0211

Fax (fax): +32 (14) 880-70-83 +32 (14) 880-70-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Feryn New International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Feryn New International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Feryn New International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Feryn New International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Feryn New International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Feryn New International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Feryn New International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Feryn New International
Products information Feryn New International

BTW identificatienummer (tax): BE06661254882
Ondernemingsnummer: 2588348388
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Feryn New International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Feryn New International
(Get full report from official database of BE for Feryn New International)

Aanvulling soorten activiteiten voor Feryn New International
Addition kinds of activities for Feryn New International

333900. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
513699. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
07230109. Diensten voor tabaksclassificatie | Tobacco grading services
34290501. Klemmen en koppelingen, slang | Clamps and couplings, hose
42139909. Stacaravanvervoer | Mobile homes transport
87420410. Transportconsultant | Transportation consultant
89999900. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec

Werken bij Feryn New International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Feryn New International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Feryn New International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Feryn New International. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

Zoek naar antwoorden van Feryn New International in sociale netwerken
Look for responds of Feryn New International in social networks

Lees alle opmerkingen voor Feryn New International. Laat een reactie achter voor Feryn New International. Feryn New International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Feryn New International. Leave a respond for Feryn New International. Feryn New International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Feryn New International op de google maps. Adres en contacten Feryn New International
Location of Feryn New International on the google maps. Address and contacts of Feryn New International

Andere gerelateerde bedrijven als come Feryn New International Feryn New International: A & L Applications & Logiciels | Astraflex B.V.B.A. | Dera N.V. | FH Escoubé Successeur N.V. | DELPOMDOR ROBERT

Other related companies as Feryn New International: A & L Applications & Logiciels | Astraflex B.V.B.A. | Dera N.V. | FH Escoubé Successeur N.V. | DELPOMDOR ROBERT

Feryn New International is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio B-2830 - NA - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Feryn New International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06661254882. Het bedrijf Feryn New International bevindt zich op het adres: E. Vandeveldestraat 136 - - Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Feryn New International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Feryn New International is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Feryn New International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Feryn New International, openstaande posities, locatie van Feryn New International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Feryn New International is a company, that was registered 2012 in B-2830 - NA - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Feryn New International, company assigned to the tax number BE06661254882. The company Feryn New International is located at the address: E. Vandeveldestraat 136 - - Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Feryn New International were not found.
The main activity of Feryn New International is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Feryn New International is not available. You also can look at reviews of Feryn New International, open positions, location of Feryn New International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Feryn New International, B-2830 - NA - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Feryn New International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Feryn New International, B-2830 - NA - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Feryn New International, employees, financial statistics.