A T Architecten

Contactgegevens A T Architecten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A T Architecten: address, phone, fax, email, website, opening hours

A T Architecten

Regio (region): Antwerpen 2000 - BE, België

Adres (address): Kleine Goddaard 24, België

Telefoon (phone): +32 3 2023411 fax- +32 3 2023499 +32 3 2023411 fax- +32 3 2023499

Fax (fax): +32 3 2023499 +32 3 2023499

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A T Architecten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A T Architecten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A T Architecten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A T Architecten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A T Architecten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A T Architecten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A T Architecten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A T Architecten
Products information A T Architecten

BTW identificatienummer (tax): BE06346771240
Ondernemingsnummer: 5489562988
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 287,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A T Architecten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A T Architecten
(Get full report from official database of BE for A T Architecten)

Aanvulling soorten activiteiten voor A T Architecten
Addition kinds of activities for A T Architecten

3999. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
201507. Konijnen slachten en verwerken | Rabbit slaughtering and processing
30890209. Bloempotten, kunststoffen | Flower pots, plastics
32720606. Drain tegel, beton | Drain tile, concrete
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
35770501. Barcode (magnetische inkt) printers | Bar code (magnetic ink) printers
57120202. Maatwerk meubilair, behalve kasten | Custom made furniture, except cabinets
65310300. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
72219904. Schoolfotograaf | School photographer
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij A T Architecten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A T Architecten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A T Architecten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A T Architecten. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Jobstudent Inventaris 15/10 en 16/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van A T Architecten in sociale netwerken
Look for responds of A T Architecten in social networks

Lees alle opmerkingen voor A T Architecten. Laat een reactie achter voor A T Architecten. A T Architecten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A T Architecten. Leave a respond for A T Architecten. A T Architecten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A T Architecten op de google maps. Adres en contacten A T Architecten
Location of A T Architecten on the google maps. Address and contacts of A T Architecten

Andere gerelateerde bedrijven als come A T Architecten A T Architecten: Grusenmeyer BVBA | FEDES (Federatie Dans & Sport) | Desirest bvba | Eltek Computer Technologies | I.M.E. Consulting CV

Other related companies as A T Architecten: Grusenmeyer BVBA | FEDES (Federatie Dans & Sport) | Desirest bvba | Eltek Computer Technologies | I.M.E. Consulting CV

A T Architecten is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen 2000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is A T Architecten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06346771240. Het bedrijf A T Architecten bevindt zich op het adres: Kleine Goddaard 24. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 287,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A T Architecten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A T Architecten is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A T Architecten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A T Architecten, openstaande posities, locatie van A T Architecten op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A T Architecten is a company, that was registered 2009 in Antwerpen 2000 - BE region, Belgium. Full name of company is A T Architecten, company assigned to the tax number BE06346771240. The company A T Architecten is located at the address: Kleine Goddaard 24. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 287,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A T Architecten were not found.
The main activity of A T Architecten is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A T Architecten is not available. You also can look at reviews of A T Architecten, open positions, location of A T Architecten on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A T Architecten, Antwerpen 2000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A T Architecten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A T Architecten, Antwerpen 2000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A T Architecten, employees, financial statistics.