Desirest bvba

Contactgegevens Desirest bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desirest bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desirest bvba

Regio (region): Wijnegem, 2110 - BELGIUM, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 1, België

Telefoon (phone): 03 353 30 00 03 353 30 00

Fax (fax): 03 353 04 72 03 353 04 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desirest bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desirest bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desirest bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desirest bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desirest bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desirest bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desirest bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desirest bvba
Products information Desirest bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09299346923
Ondernemingsnummer: 9652832031
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 761,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Desirest bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desirest bvba
(Get full report from official database of BE for Desirest bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desirest bvba
Addition kinds of activities for Desirest bvba

265300. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
16290107. Havenconstructie | Harbor construction
23110302. Militaire uniformen, mannen en jongeren ': aangekochte materialen | Military uniforms, men's and youths': purchased materials
34230102. Schoppen, spades (handgereedschap) | Shovels, spades (hand tools)
35920101. Ventielen, vliegtuigen | Valves, aircraft
51690102. Caustic soda | Caustic soda
73590201. Coin-operated video game verhuur | Coin-operated video game rental
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange
87119907. Brandbeschermingstechniek | Fire protection engineering

Werken bij Desirest bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desirest bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desirest bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desirest bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker mechaniek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van Desirest bvba in sociale netwerken
Look for responds of Desirest bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desirest bvba. Laat een reactie achter voor Desirest bvba. Desirest bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desirest bvba. Leave a respond for Desirest bvba. Desirest bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desirest bvba op de google maps. Adres en contacten Desirest bvba
Location of Desirest bvba on the google maps. Address and contacts of Desirest bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Desirest bvba Desirest bvba: Carlier Griet | Idealmotor | McArt | SURF & SPORT BVBA | Artec Europe

Other related companies as Desirest bvba: Carlier Griet | Idealmotor | McArt | SURF & SPORT BVBA | Artec Europe

Desirest bvba is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Wijnegem, 2110 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Desirest bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09299346923. Het bedrijf Desirest bvba bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 761,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Desirest bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Desirest bvba is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desirest bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desirest bvba, openstaande posities, locatie van Desirest bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Desirest bvba is a company, that was registered 2007 in Wijnegem, 2110 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Desirest bvba, company assigned to the tax number BE09299346923. The company Desirest bvba is located at the address: Turnhoutsebaan 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 761,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Desirest bvba were not found.
The main activity of Desirest bvba is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Desirest bvba is not available. You also can look at reviews of Desirest bvba, open positions, location of Desirest bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desirest bvba, Wijnegem, 2110 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desirest bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desirest bvba, Wijnegem, 2110 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desirest bvba, employees, financial statistics.