GEMAT SA

Contactgegevens GEMAT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMAT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMAT SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Materialenkaai 13,1000, België

Telefoon (phone): +32 (56) 531-31-43 +32 (56) 531-31-43

Fax (fax): +32 (56) 281-83-24 +32 (56) 281-83-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMAT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMAT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMAT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMAT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMAT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMAT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMAT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMAT SA
Products information GEMAT SA

BTW identificatienummer (tax): BE02172790527
Ondernemingsnummer: 9237823486
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GEMAT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMAT SA
(Get full report from official database of BE for GEMAT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMAT SA
Addition kinds of activities for GEMAT SA

20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
35480104. Elektroden, elektrisch lassen | Electrodes, electric welding
39490400. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
51310213. Textielomzetters | Textile converters

Werken bij GEMAT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMAT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMAT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMAT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten tijdens de week - Magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je bijverdienste tijdens de schoolweken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen tijdens de week kunnen werken (maandag-vrijdag). Je takenpakket bestaat uit: laden en lossen van zwaardere goederen, orderpicken, goederen op locatie zetten, ... Je zorgt er steeds voor dat je werkplek netjes en ordelijk is. Dit houdt in dat je je afval sorteerd en wegdraagt naar de juiste plaats. Ben je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar? Dan kan je ook in deze periode ingeschakeld worden.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van GEMAT SA in sociale netwerken
Look for responds of GEMAT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMAT SA. Laat een reactie achter voor GEMAT SA. GEMAT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMAT SA. Leave a respond for GEMAT SA. GEMAT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMAT SA op de google maps. Adres en contacten GEMAT SA
Location of GEMAT SA on the google maps. Address and contacts of GEMAT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMAT SA GEMAT SA: I.B.A. Engineering BVBA | CONFORKIT-A.E.I.C.C. SPRL | MR MOSTENNE GERARD | Sindetrans B.V.B.A. | ARS bvba

Other related companies as GEMAT SA: I.B.A. Engineering BVBA | CONFORKIT-A.E.I.C.C. SPRL | MR MOSTENNE GERARD | Sindetrans B.V.B.A. | ARS bvba

GEMAT SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMAT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02172790527. Het bedrijf GEMAT SA bevindt zich op het adres: Materialenkaai 13,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GEMAT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEMAT SA is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMAT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMAT SA, openstaande posities, locatie van GEMAT SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GEMAT SA is a company, that was registered 2010 in Brussel region, Belgium. Full name of company is GEMAT SA, company assigned to the tax number BE02172790527. The company GEMAT SA is located at the address: Materialenkaai 13,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GEMAT SA were not found.
The main activity of GEMAT SA is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMAT SA is not available. You also can look at reviews of GEMAT SA, open positions, location of GEMAT SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMAT SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMAT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMAT SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMAT SA, employees, financial statistics.