I.B.A. Engineering BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • I.B.A. Engineering BVBA
Private companiesDepository Institutions • I.B.A. Engineering BVBA

Contactgegevens I.B.A. Engineering BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.B.A. Engineering BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.B.A. Engineering BVBA

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Zuiderring 13,3600, België

Telefoon (phone): 089 84 34 11 089 84 34 11

Fax (fax): 089 84 34 02 089 84 34 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.B.A. Engineering BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.B.A. Engineering BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.B.A. Engineering BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.B.A. Engineering BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.B.A. Engineering BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.B.A. Engineering BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.B.A. Engineering BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.B.A. Engineering BVBA
Products information I.B.A. Engineering BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05703521728
Ondernemingsnummer: 5630737304
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in I.B.A. Engineering BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.B.A. Engineering BVBA
(Get full report from official database of BE for I.B.A. Engineering BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.B.A. Engineering BVBA
Addition kinds of activities for I.B.A. Engineering BVBA

302102. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
754903. Sleepdiensten | Towing services
13219910. Propaan (natuurlijke) productie | Propane (natural) production
37110104. Auto's, elektrische, montage van | Cars, electric, assembly of
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
39440104. Dollwagens en karren | Doll carriages and carts

Werken bij I.B.A. Engineering BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.B.A. Engineering BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.B.A. Engineering BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.B.A. Engineering BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van I.B.A. Engineering BVBA in sociale netwerken
Look for responds of I.B.A. Engineering BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.B.A. Engineering BVBA. Laat een reactie achter voor I.B.A. Engineering BVBA. I.B.A. Engineering BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.B.A. Engineering BVBA. Leave a respond for I.B.A. Engineering BVBA. I.B.A. Engineering BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.B.A. Engineering BVBA op de google maps. Adres en contacten I.B.A. Engineering BVBA
Location of I.B.A. Engineering BVBA on the google maps. Address and contacts of I.B.A. Engineering BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come I.B.A. Engineering BVBA I.B.A. Engineering BVBA: ALPINE ELECTRONICS BENELUX | Bachen Rubbens N.V. | Rogamed | Urbain | antoine debouverie

Other related companies as I.B.A. Engineering BVBA: ALPINE ELECTRONICS BENELUX | Bachen Rubbens N.V. | Rogamed | Urbain | antoine debouverie

I.B.A. Engineering BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is I.B.A. Engineering BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05703521728. Het bedrijf I.B.A. Engineering BVBA bevindt zich op het adres: Zuiderring 13,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 352,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in I.B.A. Engineering BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.B.A. Engineering BVBA is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.B.A. Engineering BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.B.A. Engineering BVBA, openstaande posities, locatie van I.B.A. Engineering BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.B.A. Engineering BVBA is a company, that was registered 1993 in Genk region, Belgium. Full name of company is I.B.A. Engineering BVBA, company assigned to the tax number BE05703521728. The company I.B.A. Engineering BVBA is located at the address: Zuiderring 13,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 352,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in I.B.A. Engineering BVBA were not found.
The main activity of I.B.A. Engineering BVBA is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.B.A. Engineering BVBA is not available. You also can look at reviews of I.B.A. Engineering BVBA, open positions, location of I.B.A. Engineering BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.B.A. Engineering BVBA, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.B.A. Engineering BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.B.A. Engineering BVBA, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.B.A. Engineering BVBA, employees, financial statistics.