ALPINE ELECTRONICS BENELUX

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ALPINE ELECTRONICS BENELUX
Private companiesDepository Institutions • ALPINE ELECTRONICS BENELUX

Contactgegevens ALPINE ELECTRONICS BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPINE ELECTRONICS BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPINE ELECTRONICS BENELUX

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 510 Bus 6,1930, België

Telefoon (phone): 02 725 13 15 02 725 13 15

Fax (fax): 02 725 13 26 02 725 13 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPINE ELECTRONICS BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPINE ELECTRONICS BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPINE ELECTRONICS BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPINE ELECTRONICS BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPINE ELECTRONICS BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPINE ELECTRONICS BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPINE ELECTRONICS BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPINE ELECTRONICS BENELUX
Products information ALPINE ELECTRONICS BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE06395660400
Ondernemingsnummer: 8599243164
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALPINE ELECTRONICS BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPINE ELECTRONICS BENELUX
(Get full report from official database of BE for ALPINE ELECTRONICS BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPINE ELECTRONICS BENELUX
Addition kinds of activities for ALPINE ELECTRONICS BENELUX

20119901. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), vlees geslacht ter plaatse | Canned meats (except baby food), meat slaughtered on site
20460301. Maïs suiker | Corn sugar
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
30530108. Wassen, leer | Washers, leather
30699910. Linnen, vulkaniseerbare rubber | Linings, vulcanizable rubber
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing

Werken bij ALPINE ELECTRONICS BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPINE ELECTRONICS BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPINE ELECTRONICS BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPINE ELECTRONICS BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als plaatbewerker.

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van ALPINE ELECTRONICS BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of ALPINE ELECTRONICS BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPINE ELECTRONICS BENELUX. Laat een reactie achter voor ALPINE ELECTRONICS BENELUX. ALPINE ELECTRONICS BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPINE ELECTRONICS BENELUX. Leave a respond for ALPINE ELECTRONICS BENELUX. ALPINE ELECTRONICS BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPINE ELECTRONICS BENELUX op de google maps. Adres en contacten ALPINE ELECTRONICS BENELUX
Location of ALPINE ELECTRONICS BENELUX on the google maps. Address and contacts of ALPINE ELECTRONICS BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPINE ELECTRONICS BENELUX ALPINE ELECTRONICS BENELUX: Pauwels R | Triton Alfa BVBA | Mutualité Socialiste du Centre & Soignies | AEG Belgium N.V.-S.A. | RoeLeBoeL

Other related companies as ALPINE ELECTRONICS BENELUX: Pauwels R | Triton Alfa BVBA | Mutualité Socialiste du Centre & Soignies | AEG Belgium N.V.-S.A. | RoeLeBoeL

ALPINE ELECTRONICS BENELUX is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPINE ELECTRONICS BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06395660400. Het bedrijf ALPINE ELECTRONICS BENELUX bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 510 Bus 6,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALPINE ELECTRONICS BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPINE ELECTRONICS BENELUX is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPINE ELECTRONICS BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPINE ELECTRONICS BENELUX, openstaande posities, locatie van ALPINE ELECTRONICS BENELUX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALPINE ELECTRONICS BENELUX is a company, that was registered 1998 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is ALPINE ELECTRONICS BENELUX, company assigned to the tax number BE06395660400. The company ALPINE ELECTRONICS BENELUX is located at the address: Leuvensesteenweg 510 Bus 6,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 849,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALPINE ELECTRONICS BENELUX were not found.
The main activity of ALPINE ELECTRONICS BENELUX is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPINE ELECTRONICS BENELUX is not available. You also can look at reviews of ALPINE ELECTRONICS BENELUX, open positions, location of ALPINE ELECTRONICS BENELUX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPINE ELECTRONICS BENELUX, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPINE ELECTRONICS BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPINE ELECTRONICS BENELUX, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPINE ELECTRONICS BENELUX, employees, financial statistics.