MR MOSTENNE GERARD

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • MR MOSTENNE GERARD
Private companiesDepository Institutions • MR MOSTENNE GERARD

Contactgegevens MR MOSTENNE GERARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MR MOSTENNE GERARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

MR MOSTENNE GERARD

Regio (region): Hamois, België

Adres (address): Rue des Genêts 64,5360, België

Telefoon (phone): 083 61 25 91; 0477 20 36 57 083 61 25 91; 0477 20 36 57

Fax (fax): 083 61 25 91 083 61 25 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MR MOSTENNE GERARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MR MOSTENNE GERARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MR MOSTENNE GERARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MR MOSTENNE GERARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MR MOSTENNE GERARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MR MOSTENNE GERARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MR MOSTENNE GERARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MR MOSTENNE GERARD
Products information MR MOSTENNE GERARD

BTW identificatienummer (tax): BE04381591796
Ondernemingsnummer: 3811126708
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MR MOSTENNE GERARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MR MOSTENNE GERARD
(Get full report from official database of BE for MR MOSTENNE GERARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor MR MOSTENNE GERARD
Addition kinds of activities for MR MOSTENNE GERARD

221103. Handdoeken, vaatdoeken en wasdoeken: katoen | Towels, dishcloths and washcloths: cotton
289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
329702. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
28139900. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
36390101. Vaatwasmachines, huishoudelijk | Dishwashing machines, household
51419900. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
65529902. Grondverdelers en ontwikkelaars, residentieel | Land subdividers and developers, residential

Werken bij MR MOSTENNE GERARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MR MOSTENNE GERARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MR MOSTENNE GERARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MR MOSTENNE GERARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van MR MOSTENNE GERARD in sociale netwerken
Look for responds of MR MOSTENNE GERARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor MR MOSTENNE GERARD. Laat een reactie achter voor MR MOSTENNE GERARD. MR MOSTENNE GERARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MR MOSTENNE GERARD. Leave a respond for MR MOSTENNE GERARD. MR MOSTENNE GERARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MR MOSTENNE GERARD op de google maps. Adres en contacten MR MOSTENNE GERARD
Location of MR MOSTENNE GERARD on the google maps. Address and contacts of MR MOSTENNE GERARD

Andere gerelateerde bedrijven als come MR MOSTENNE GERARD MR MOSTENNE GERARD: Effelle | Danckaers | Ever Travel NV | Open Universiteit Gent | SD Development

Other related companies as MR MOSTENNE GERARD: Effelle | Danckaers | Ever Travel NV | Open Universiteit Gent | SD Development

MR MOSTENNE GERARD is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Hamois, België. De volledige naam van het bedrijf is MR MOSTENNE GERARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381591796. Het bedrijf MR MOSTENNE GERARD bevindt zich op het adres: Rue des Genêts 64,5360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MR MOSTENNE GERARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MR MOSTENNE GERARD is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MR MOSTENNE GERARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MR MOSTENNE GERARD, openstaande posities, locatie van MR MOSTENNE GERARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MR MOSTENNE GERARD is a company, that was registered 2017 in Hamois region, Belgium. Full name of company is MR MOSTENNE GERARD, company assigned to the tax number BE04381591796. The company MR MOSTENNE GERARD is located at the address: Rue des Genêts 64,5360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MR MOSTENNE GERARD were not found.
The main activity of MR MOSTENNE GERARD is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MR MOSTENNE GERARD is not available. You also can look at reviews of MR MOSTENNE GERARD, open positions, location of MR MOSTENNE GERARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MR MOSTENNE GERARD, Hamois: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MR MOSTENNE GERARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MR MOSTENNE GERARD, Hamois: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MR MOSTENNE GERARD, employees, financial statistics.