ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS
Private companiesApparel and Accessory Stores • ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS

Contactgegevens ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS

Regio (region): Ranst, België

Adres (address): Veldstraat 68,2520, België

Telefoon (phone): 03 485 56 87 03 485 56 87

Fax (fax): 03 475 02 42 03 475 02 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS
Products information ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS

BTW identificatienummer (tax): BE07863433837
Ondernemingsnummer: 6094360351
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS
(Get full report from official database of BE for ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS
Addition kinds of activities for ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS

14110300. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
20920200. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
26110200. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
50830304. Boerderij implementaties | Farm implements
50879900. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec
59999913. Ijs | Ice

Werken bij ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Enthousiaste sorteermedewerkster van nieuwe kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiemagazijn van kledij zoeken wij een magazijnmedewerker voor verschillende taken : - labelen kledij - bestellingen klaarmaken voor de winkels - plooien en op kapstokken hangen - etiketteren etc... Zeer mooie uren en een goed loon

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Service technieker (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

Zoek naar antwoorden van ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS in sociale netwerken
Look for responds of ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS. Laat een reactie achter voor ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS. ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS. Leave a respond for ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS. ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS op de google maps. Adres en contacten ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS
Location of ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS on the google maps. Address and contacts of ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS: Lambrechts NV | ABX Diagnostics | Sportpark VZW | Uneurco S.A. | Compuhouse

Other related companies as ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS: Lambrechts NV | ABX Diagnostics | Sportpark VZW | Uneurco S.A. | Compuhouse

ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Ranst, België. De volledige naam van het bedrijf is ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07863433837. Het bedrijf ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS bevindt zich op het adres: Veldstraat 68,2520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS, openstaande posities, locatie van ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS is a company, that was registered 2011 in Ranst region, Belgium. Full name of company is ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS, company assigned to the tax number BE07863433837. The company ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS is located at the address: Veldstraat 68,2520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS were not found.
The main activity of ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS is not available. You also can look at reviews of ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS, open positions, location of ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS, Ranst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS, Ranst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS, employees, financial statistics.