Compuhouse

Contactgegevens Compuhouse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Compuhouse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Compuhouse

Regio (region): Kinrooi, L 3640 - BE, België

Adres (address): Venlosestwg 72a, België

Telefoon (phone): 3289561542 3289561542

Fax (fax): 3289568890 3289568890

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Compuhouse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Compuhouse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Compuhouse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Compuhouse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Compuhouse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Compuhouse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Compuhouse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Compuhouse
Products information Compuhouse

BTW identificatienummer (tax): BE03003082275
Ondernemingsnummer: 3448852539
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Compuhouse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Compuhouse
(Get full report from official database of BE for Compuhouse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Compuhouse
Addition kinds of activities for Compuhouse

15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
16230103. Installatie van olie en gaspijpleiding | Oil and gas pipeline construction
36340114. Popcorn poppers, elektrisch: huishouden | Popcorn poppers, electric: household
39559901. Lintjes, inkt: schrijfmachine, machine toevoegen, register, enz. | Ribbons, inked: typewriter, adding machine, register, etc.
50889901. Golfkarretjes | Golf carts

Werken bij Compuhouse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Compuhouse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Compuhouse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Compuhouse. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • Metselaar met interesse in een job kort bij huis! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vakman bent u op zoek naar een job kort bij huis, geen onnodige verplaatsingen meer,...? Dan is deze job zeker iets voor jou! jouw takenpakket bestaat uit: het uitzetten van profielen op de werf uitvoeren van metselwerkzaamheden voorbereidende taken, mortel maken,... orde bewaren, materiaal onderhouden,...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van Compuhouse in sociale netwerken
Look for responds of Compuhouse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Compuhouse. Laat een reactie achter voor Compuhouse. Compuhouse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Compuhouse. Leave a respond for Compuhouse. Compuhouse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Compuhouse op de google maps. Adres en contacten Compuhouse
Location of Compuhouse on the google maps. Address and contacts of Compuhouse

Andere gerelateerde bedrijven als come Compuhouse Compuhouse: Artisan Menuisier | Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA | Lubs R | De Medts N.V. | Adamson BSMG Worldwide

Other related companies as Compuhouse: Artisan Menuisier | Centraal Boekingskantoor Boottochten CVBA | Lubs R | De Medts N.V. | Adamson BSMG Worldwide

Compuhouse is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Kinrooi, L 3640 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Compuhouse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03003082275. Het bedrijf Compuhouse bevindt zich op het adres: Venlosestwg 72a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 121,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Compuhouse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Compuhouse is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Compuhouse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Compuhouse, openstaande posities, locatie van Compuhouse op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Compuhouse is a company, that was registered 1997 in Kinrooi, L 3640 - BE region, Belgium. Full name of company is Compuhouse, company assigned to the tax number BE03003082275. The company Compuhouse is located at the address: Venlosestwg 72a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 121,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Compuhouse were not found.
The main activity of Compuhouse is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Compuhouse is not available. You also can look at reviews of Compuhouse, open positions, location of Compuhouse on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Compuhouse, Kinrooi, L 3640 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Compuhouse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Compuhouse, Kinrooi, L 3640 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Compuhouse, employees, financial statistics.